Грандиозно шоу с Тита и Криско за 8 декември

https://hotarena.net/lubopitno/grandiozno-shou-s-tita-i-krisko-za-8-dekemvri HotArena.net
Грандиозно шоу с Тита и Криско за 8 декември

Едни от най-актуалните имена на българската музикална сцена ще се съберат за втора поредна година на едно място. Поводът е любимият празник на всички студенти – 8 декември, а мястото е Пампорово.



След супер успешният фест миналата година, този декември организаторите от Event Academy са намислили да спретнат още по-голямо парти, като очакванията са, че Пампорово ще бъде топдестинацията за тазгодишния студентски празник.


Подготвена е богата програма за всеки вкус. Първата вечер ще мине под тематиката на HIP-HOP & COMMERCIAL музика, като за шоуто ще се погрижат СкандаУ, Бобо, Димчо и много други, а кулминацията на вечерта ще дойде с хитовите изпълнения на Тита и Криско.


На 8-ми пък партито ще бъде подчинено на поп фолк музика и специални гости ще бъдат:DJ Stamen, DJ TONY G, Балет „Магаданс“, Гъмзата и Brass Show, Алисия, Фики и Джена.


За втора поредна година за целта на събитието ще се изгради специална шатра, която побира над 2000 души. Обстановката в нея ще е допълнена екстравагантен декор - светещи барове, нечовешки саунд и много светлина. 

3 Коментара

kokona

преди 5 години

Mnogo krasivo momiche

Коментирай

Тита-Пита

преди 5 години

Грозна и дебела с лице като сплескана краставица! Вива ла фотошоп, дундо! Кой лъжеш с тези преправени снимки? Тази салатка сигурно е за заблуда - уж сме на диета ама кой знае какво има още на масата...

Коментирай

Xaxxaxaxaxaxaxxa

преди 5 години

ARE YOU OK?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.