Грозните патета на шоубизнеса, които си кръцнаха нослетата

https://hotarena.net/pod-pricel/groznite-pateta-na-shoubiznesa-koito-si-kracnaha-nosletata HotArena.net
Грозните патета на шоубизнеса, които си кръцнаха нослетата
Много популярни родни миски и певици са си оперирали нослетата, тъй като ги смятали за криви или прекалено издължени, научи HotArena.

Фолк певицата Галена се подложи на ринопластика в Сингапур. Тя е една от малкото известни дами, които имат множество корекции, но до една изпипани.

Адриана, по-известна като Мис Пиги, спокойно може да стресне всеки малчуган. Слаб лекар или странни изисквания от страна на певицата я превърнаха в плашеща гледка.

С тунинговани нослета са Райна, Бони, Димана, Таня Боева, Емилия, Алисия и Яна Маринова. Техните промени след операциите не са толкова фрапиращи за разлика от подобренията на Олга Модева и Тамара Георгиева.

Динко и Мария Игнатова също имат ринопластики, но не коментират подобренията. С нови нослета са Деси Димитрова-Фото сесията, Глория Аенска, Катрин Вачева, Джулиана Гани.

Катрин Вачева, която никога не е била първа красавица, също се е възползвала от услугите на пластичната хирургия. Тя сама заяви, че си е правила операция на носа, след като бе пребита от футболиста Орлин Орлинов, когото успя да осъди.

Джулиана Гани скоро претърпя трета операция на носа в клиника в Германия. Миската споделя, че обича от всичко по много, затова не спира да коригира различни части от тялото си.

Организаторката на конкурса „Мис Силикон“ Мариана Маринова също има няколко корекции на носа си, но най-фрапантната й операция на дупето, където е наляла около три кила биополимер, пише „Телеграф“.

7 Коментара

кати

преди 5 години

Окастриха се, ииии........станаха още по-грозни.........

Коментирай

11111

преди 5 години

Забравихте Алисия и Емилия, които са като Джако. Те двете трябва да са на челно място по най грозни ринопластики. Яката гавра на хирурзите :D :D :D

Коментирай

Таня

преди 5 години

Ами Алисия с това нелепо подобие на нос. То не бе смаляване, изтъняване, рязане от тук, от там....Комично е! Сред всички чалгаджийки най-голямата гавра с лицето си е направила тя.

Коментирай

Geri

преди 5 години

a Nikoleta???

Коментирай

Vanq

преди 5 години

На Галена не е клъцкан. Същата форма е, но с контуриране с грим го изтъняват. То си личи, че при нея е от промяната на грима във времето, а не рязане. На Вачева е след побоя, така че при нея е било ножително. Резултатът не е добър, но и хирурзите ни ги правят по калъп. При Алисия е ринопластика и първия път беше станал добър, но тя прекали след това. Емилия вече е гротеска и е непоправимо. При Таня Боева има най-добър резултат.

Коментирай

Светлана

преди 5 години

Уви , няма как да стане , каквото и да си оперират ! Класа , жест , грацилност , чар , излъчване и интелект ... не могат да ти присадят !

Коментирай

Ха

преди 5 години

Наистина и тя и Емилия скоро ще се наложи да си присаждат нос ,почти са останали без такива

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.