Гуркова показа безкрайни крака

https://hotarena.net/az-jenata/gurkova-pokaza-bezkraini-kraka HotArena.net
Гуркова показа безкрайни крака

Изящно тяло показа Наталия Гуркова.

Бившата мис България притежава безкрайно дълги крайници, на които всяка дама ще се види. Красавицата  е в златен бански, позлатени токове и позира пред обектива. След убийството на мъжа й Джордже Михалевич Наталия  излезе извън светлините на прожекторите, рядко се показва дори в социалните мрежи. Хубавицата отдавна е загърбила модния подиум почти не дава интервюта, нито пък говори за личния си живот.

11 Коментара

pff

преди 2 години

Защо лъха толкова на ретро?

Коментирай

Явор

преди 2 години

Колко дя6ти лъха на ретро? Дългите крака винаги са на мода. Не злобей.

Коментирай

hhhhhhhh

преди 2 години

Приститутките от 120 лева на час си правят абсолютно същата снимка. Да не са станали колежки? Тоест, да не е намалила цената?

Коментирай

До Явор

преди 2 години

Чак пък да злобея. Опънатите конски опашки и стърчащите ребра вече не са на мода. Защо да не изкажа мнението си. За мен тя е ретро. Почитатели на дългите крака ще има винаги, но какво от това? Жената е качила публично достъпна снимка в интернет. Съвсем очаквано е да има коментари - положителни и отрицателни.

Коментирай

До Явор

преди 2 години

Не глупако! Сто про си джудже Затва та кефят кобили! Снимката е здраво барана да лъже дебили като теб! Винаги на мода са красивото и пропорционалното!!!!! Духайййййй

Коментирай

Геййй

преди 2 години

Таз дърта кранта пак пуска въдицата !!! По полека с фотошопа, че питай Андрея какъв срам е лелка! Арна е ама доста евтино се слага за тез претенции! Някое дърто мъжле ще и върже! Щом Мара ебът, Деса фотосесията и ред други влечуги, що не!

Коментирай

Само тарифата липсва ……

преди 2 години

Когато една жена полугола се предлага в интернет пространството значи вече не подбира…с една дума, готова е за продан! Жалко е , никой не вижда красота тук….вижда се нещо пошло, нищо друго…. Друга Мара отварачка !?

Коментирай

То

преди 2 години

Съгласен Явор. Снимката е доста ретро и доста обработена. Гуркова е красива жена, не виждам необходимост да се прави на 20 годишна от зората на фолка. Досега винаги е показвала класа, а тази снимка изглежда евтино.

Коментирай

Пипи

преди 2 години

На 45 г. И две деца да се правиш на маймуна е безсмислено. Набедена за красавица от зората на чалгата и мутрите, с физиономия на бобър. Прилича на ромка от махалата. Старомодна женица, на която е минало времето. Ксто има самочувствие по добре да не олеква с такива пошли, жалки снимки

Коментирай

чоранте мосте

преди 2 години

Много ми се чука от нея и винаги ми се е чукало. От нея и от Лияна. Не са проблем парите, зора е ,че няма къде да я засека. От кревата няма да излиза,ще я поря колкото ми държат силите.Как да направя връзката?

Коментирай

Боян

преди 2 години

Ако ги видиш наживо и без грим, мераците ти тутакси ще секнат :) В интернет пространството виждаш само едни добре обработени снимки. Повярвай, реалността друго говори :) А ако случайно ти се отвори парашута с някоя от тях :), като се събудиш на сутринта, ще хукнеш да бягаш и няма да искаш да се обръщаш назад :) Добре че има грим и фотошоп, иначе без тях и двете няма да ги погледнеш.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.