Гущеров с млада жена на морето (ВИЖТЕ СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/gushterov-s-mlada-jena-na-moreto HotArena.net
Гущеров с млада жена на морето (ВИЖТЕ СНИМКИ)

Бившият депутат Добромир Гущеров си прекарва лятната почивка на вилата край морето с младата си жена и нейното семейство.

 

От началото на КОВИД пандемията той е в България и по думите му от години не е стъпвал по родното Черноморие, но с днешна дата спокойствието у нас много му харесва.

 

„България е раят! Доста неща са се променили за добро отпреди време и това ме радва“, смята Гущеров, който освен плажа не изпуска от очи и политическата обстановка, но не му се говори за нея.

 

„Политиката е затворена страница за мен“, твърди Гущеров. В момента дните на милионера са пълни единствено с Диана, жената, с която от пет години са семейство. И двамата имат по един драматичен развод зад гърба си. Заради Диана Русанова Гущеров-старши отслабна с цели 45 кг и вече демонстрира симпатичен външен вид за височината си.

 

„Единственият ми порок са цигарите, но от тях трудно ще се откажа\", повтарял Гущеров. Освен по-малкото телесно тегло бдителни клюкари отбелязват, че Гущеров е загърбил и тузарската си линия, като на морето по цял ден движил с къси панталони, тишъртки и кецове. Той и Диана разполагат със собствен кемпер, такъми за подводно гмуркане и надуваем басейн, в който се потапят за разхлаждане.

 

Според близките до двойката като типичен представител на зодия Близнаци бизнесменът имал забавна двойствена природа - хем е цар на nрагматичните сделки, хем е романтична натура, пише \"България Днес\".

 

Преди години той бе продуцент на „Клуб НЛО\" и днес си спомня за предаването като за „завършила, но не съвсем любов\". Дори текстовете на някои от песните са негови. Сред най-популярните му са „Тиха коледна\" „Сватба\" и „Фирмаджия\". От време на време към компанията на Диана и Добромир се присъединява и дъщерята на Диана заедно със съпруга си.

13 Коментара

...

преди 3 години

Що не е с внучка си, а с дъщерята на жена си...той май винаги е държал повече на дъщерята па Диана, отколкото на сина си...преди с Мария като беше поне излизаха заедно четиримата...а сега даже обща снимка нямат със Светлето

Коментирай

fenka

преди 3 години

Божеее, колко е отслабнал, нека се храни , че ще се затрие хахахххаха

Коментирай

абе,

преди 3 години

Куфарен милионер от БСП.Какво го рекламирате?

Коментирай

....

преди 3 години

Дъртия Гущеров зарязал първата си жена лекар заради сервитьорката Диана която била семейна когато му станала любовница.Крушката не пада по-далеч от дървото затова и сина му два пъти се жени за проститутки.

Коментирай

Reni

преди 3 години

Хубава гледка са. Красавицата и звярът, ама щом си се обичат и търпят вече толкова години е добре. Важното е да са щастливи, а кой какво казал и какво показал надали това тях ги касае живеят си живота и надали се интересуват от хорското мнение.

Коментирай

Ужас!

преди 3 години

Като го гледам какво ''стройно'' тяло, като на фиданка има, представям си как е изглеждал преди да отслабне с 45 килограма!...

Коментирай

Какво Светле,бе,

преди 3 години

Омръзнало му е на човека от проститутки.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Е какво лошо и неестествено има в това един дъртак да пристане на млада труженичка?

Коментирай

hoi

преди 3 години

Щото в някой по-приличен хотел, няма да го пуснат с проститутка.

Коментирай

Той

преди 3 години

Уф,че противен бидон сии! Сина ти е същия, а оная Светла лапа мазната му малка чура ,аман от дебелаци с пари и курви покрай тях!

Коментирай

Тъкмо туй щях да кажа

преди 3 години

Ми те с теязи габарити, дали могат да си намерят оная работа, че и ''работа'' да вършат с нея?

Коментирай

Каква красавица,бе,

преди 3 години

Я, виж, какви яки бутове е отпрала; личи си, че е добре гледана - ''голЕмо ядене и голЕмо сране...

Коментирай

ами,

преди 3 години

То и ''младата"жена на дъртия гушер също като Светла,влюбена в парите му.Че и щерка,зет и внучка примъкнала към портфейла му.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.