Гущерова джитка без маска, скептична била и към ваксините

https://hotarena.net/laifstail/gushterova-djitka-bez-maska-skeptichna-bila-i-kam-vaksinite HotArena.net
Гущерова джитка без маска, скептична била и към  ваксините

„На този етап няма да се ваксинирам“, това призна пред „България Днес“ Светлана Гущерова. Тя неведнъж е разкривала, че се страхува от вируса, но сподели, че ваксинацията е притеснява и няма доверие в нея.

Папараците на „България Днес“ успяха да щракнат бившата плеймейтка да обикаля по магазини и салони без маска. Така ли се пази?

Гущерова бе уловена по време на среща с нейна дружка пред една от най-модерните спортни зали в столицата. От магазин за белгийски шоколади блондинката излиза с бутилка вино в ръка и няколко сладкарски изкушения, отново без маска.

Светлето признава, че има притеснения относно covid пандемията, но сега е една идея по-спокойна. Тя е категорична, че макар за себе си да не одобрява ваксинирането за деца спазва стриктно имунизационния календар.

 

19 Коментара

Ужас

преди 3 години

Тъп изрод!

Коментирай

Муки

преди 3 години

Какъв вкус с толкова пари винаги е идиотски облечена и като клоун и в главата, а най къртят снимките и от преди операциите.

Коментирай

Милейди

преди 3 години

Каква "дама от сой"! Все едно са я извадили от някой боклукчийски контейнер.

Коментирай

нхаха

преди 3 години

тая как се хвалеше че се чука с футболисти с киро скалата и още 100 човека в старите си интервюта, сигурно отдолу е доста раздвижена. Християн как ли и го е навирл в путката без кондом не го ли е гнус. Доста сперма е капала вътре

Коментирай

Женя

преди 3 години

Нищо общо с “излъсканият” образ от снимките в инстаграм. Не знам защо такива парцалани като нея си мислят, чекато облекат скъпи дрехи, целите щамповани с името на бранда и лишени от всякакъв естестически вкус, стават много high end. Според мен тази е толкова болна в мозъка колкото дружката й Мона Валериева и Андреа. Да не вярваш в медицината, но в същото време да ходиш ежедневно при “АСТРОЛОЖКИ”, които да ти диктуват всяко действие в живота. Пълен фарс.И да я видим как ще опази толкова ревностно отрочетата си, като тръгнат на училище и станат тийнове какво, ще им забрани социални мрежи ли? Не знам за кого се е помислила, но световни звезди като Сестрите Кардашиян и Кайли си показват дечицата ежедневно, само тази голям страх от уроки и зли очи... болна работа, внушени представи за живот от измислени хорица

Коментирай

Mmmm

преди 3 години

Да и покажат подпухналата физиономия от случайно направени снимки,а не да заблуждава хората в инстаграм. Винаги доста зле облечена,макар и маркови да са дрехите. Да си пази децата да не ги виждат хората,но докога? Като тръгнат на училище всички ще им се подиграват... Господ ги е събрал с мъжа и...карикатури...

Коментирай

абе,

преди 3 години

Гонзовата гущерица изобщо не ни интересува....

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Млада, хубава жена! Завиждайте бедни грозотий! С парцали от Илиенци! Простолюдие!!!!!

Коментирай

Антония

преди 3 години

Християн от 2 жени ни една не можа да научи как да се облича... Толкова пари на вятъра...

Коментирай

009

преди 3 години

Фигаро,е много крайно бе,човек.Бедни та даже и грозотий.Аз например съм си доста хубавичка,не завиждаща никому беднячка.Странно,но не виждам нито красота,нито стил ,а за акъл да не говорим в тая псевдобогаташка Светлана.Ако не беше напипала Християнчо с паричките ,къде щеше да е сега ,а.Където беше и преди,на дъното в трета глуха.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Защото пък Прасчо се облича "много добре"...Когато кича е вроден на някого с никакви пари не може да се преодолее,та така и с тези гротесни хорица.И много други като тях по света и у нас.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Абе стига си ми крал името. Никога не бих написал подобно нещо за Гущеровица и нейните селски Гущерисони!

Коментирай

Баба Пена

преди 3 години

Джулиана Парцалани, Папилома Митева, Блатка Райкова, Хармоника Звериева, Смръдлана Гщерова, Диария, проститутки безсрамни, празноглави и нахални с натрапващото си присъствие по медии. Правещи се на бизнес дами и размъкващи венерически болести. Някои от тях сега го играят примерни майки.Игнор на тия бездарни измислени парцали.

Коментирай

Хайлайф

преди 3 години

Преди десетина години името й беше спрягано като част от схема за проституция. Днес е гранд дама със самочувствие до небесата. След още десет години най-вероятно ще бъде жена със сериозни позиции във висшето общество в България и на уважение. Къса памет, гнил хайлайф.

Коментирай

абе,

преди 3 години

Глупости,никога няма да бъде никоя в обществото. Интернет всичко помни, това е петно до живот.Няма чистене.Винаги ще има някой който да и напомни каква е всъщност.А и след 10 години я камилата,я камиларя."Гранд дама" е само в мечтите си.

Коментирай

бонифаца

преди 3 години

Не искам да гледам този сак за сперма на всички времена по никакъв начин!! Нека дебелия да си я гледа у дома и да радва великата фамилия с наследници.............аман от курви и недорасле капиг.талисти............

Коментирай

курволета

преди 3 години

е, чак пък бедна грозотия........то не могат всички да са богати убавици като тая. Тази хубост е неповторима, еднствена и в съчетание с глупостта и простотията е направо уникална. Ние сме си само качествени, макар и без съдрани маркови дънки и сако. Даже без тия корекции пак сме 100 пъти по хубави от този ужас.....

Коментирай

GROZNAA

преди 3 години

KOLKO E GROZNA BEZ MNOGOTO GRIM - UJAS!

Коментирай

Qwerty Yop

преди 3 години

Битието определя съзнанието, а на тая битието ѝ отпреди години ѝ е формирал такова съзнание, че дори шейха на Бруней да ѝ пори задника и да има всичко на тоя свят, пак акъла и мисленето ѝ няма да се промянят, защото тъпотата на примитивен организъм са ѝ закодирани в гена, а зад пластичните ѝ тунинги все още си е простата и грозна Светлана от Търговище... и така ще си остане завинаги или поне докато плътта ѝ изгние, а по скелета ѝ останат само пластиките и силиконите от всичките ѝ интервенции.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.