Гущерови спират с лова: Повече няма да убиваме животни!

https://hotarena.net/skandali/gushterovi-spirat-s-lova-poveche-niama-da-ubivame-jivotni HotArena.net
Гущерови спират с лова: Повече няма да убиваме животни!

Съпругата на Добромир Гущеров–Диана и самият той решиха да си направят необичаен подарък за рождения ден–спират с лова на животни. Диана сама обяви, че двамата са запалени ловци, но са взели решение да не практикуват повече любимия си спорт, научи HotArena.

„Спираме с лова, повече няма да убиваме животни. Въпреки че името ми е на богинята на лова, няма да го правим повече, тъй като вече ще се занимаваме с новия ни домашен любимец.
Подарих го на Добромир за рождения си ден”, казва още Диана.

Съпругата на бившия депутат от БСП го изненада за рождения му ден с малко кученце. Двойката доскоро се развличаше като ходеше на лов, а Диана има в колекцията си дори отстрелян планински козел. Днес обаче това е минало и тя се е насочила към по-приятни занимания.


Тържеството по повод рождения ден на Гущеров–старши, се проведе в Силистра, където бизнесменът държи луксозен шестетажен хотел-ресторант, който включва три заведения за хранене и нощен бар, пише \"България днес\".


Всяка от стаите е с различно обзавеждане в стил XVIII-XIX век.


Според слуховете Гущеров продължава да следи внимателно и политическата обстановка у нас, а не само бизнеса си. Той обаче не смята да се връща в политиката и след като напусна БСП се отдаде изцяло на бизнеса си.


Въпреки че е желан участник в предстоящите избори, бизнесменът засега стои далеч от тази тема. И вместо това се наслаждава на времето със съпругата си Диана.


Двойката има доста драматични преживявания, преди да се съберат. И двамата преминават през тежки разводи, а официално са семейство от пет години.


Заради Диана, Гущеров — старши успя да свали цели 54 килограма. И продължава да се поддържа във форма благодарение на нея.


Малцина знаят, че той продуцира и предаването „Клуб НЛО”, за което и до днес си спомня за „завършила, но съвсем не любов”. И дори е автор на някои от текстовете в шоуто като „Тиха коледна”, „Сватба” и „Фирмаджия”.

11 Коментара

АзАз

преди 3 години

Симпатична жена, а и нека не са лъжем и да сме честни, че Гущеров и син, и баща са симпатични също. Браво, че Диана му е помогнала да отлабне, а и до нея човекът изглежда щастлив. Не мога да проумея обаче това с ловуването. Как вземаш пушка и отиваш да стреляш в гората някакви си животни. Как е възможно, да решаваш кое животно ще живее и кое ще умре. Как е възможно да отнемаш живот?! Не мога да го проумея наистина. Отиваш и бам и го стрелваш. А доколкото знам има и събития, на които животните се подплашват към определена местност, за да може група ловджии да ги стреля. И накрая колекционираш било то рога, зъби, кожи, цели препарирани животни и цели стени окичени със снимки на теб и убитото от теб животно. Дано е вярно, че са спрели и браво, че макар и късно ще спрат и няма да продължат с това. Да са щастливи заедно.

Коментирай

До аз

преди 3 години

Много досадно пишеш!!! Нещо има много фалшиво в теб, хич не ми харесваш!!!! Напомняш на трола Наталия, ама в друго направление!

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Не мисля, че пиша досадно, просто се надявам, хората, за които пиша да го прочетат и да се замислят. Това е. Коя е Наталия по дяволите??? Би ли ми казала за какво става дума, че ми стана любопитно, под 2 мои коментара го пишеш. Коя е Наталия? Наталия Гуркова или Симеонова, коя визираш?

Коментирай

Тристан

преди 3 години

Ами не весеки има очи за всяко писание и уши за всички думи. Споко, нормален си!

Коментирай

Сергей

преди 3 години

Наташа, 3 рубля и наша!

Коментирай

Сергей

преди 3 години

Какъв комплексар трябва да си, за да стреляш от разтояниемс цел забавление по животно, което даже и минимален шанс няма да св защити. Или трябва да имаш бая плитък мозък или много малка чурка или и двете!

Коментирай

Hm

преди 3 години

Пишете глупости !!! Кученцето му е подарък от преди мнооого години и Гущеров отдавна не ловува.

Коментирай

>>>>

преди 3 години

Всички от тази фамилия са противни комплексари.Ако БСП не беше дала на дъртия гущер куфар с крадени пари,всички щяха да продават зеленчуци на Женския пазар,а не да наглеят с аграрните си физиономии.

Коментирай

Фенка

преди 3 години

Да и двамата са мнооооооого симпатични в гръб и откъм портфейли. Пушката служи за удължаване на едни органи, виж от жените дето дават живот не го разбирам.

Коментирай

симпатична

преди 3 години

Анцугът, чорапите и гуменките на дъртия просто къртят.........................................................................................

Коментирай

par

преди 3 години

ще ме разплачеш

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.