Гущерови заживяха в нова къща, плеймейтката не кърми заради импланти

https://hotarena.net/laifstail/gushterovi-zajiviaha-v-nova-kashta-pleimeitkata-ne-karmi-zaradi-implanti HotArena.net
Гущерови заживяха в нова къща, плеймейтката не кърми заради импланти
Светлана Гущерова и съпругът й Християн се сдобиха с нова къща малко преди да посрещнат в дома си бебе №2, научи HotArena. Преди появата на малкия Добромир, таткото Християн направил основен ремонт на новия имот, а Светлана лично надзиравала майсторите. Макар и луксозно, предишното им имение се струвало твърде тясно за 4-членно семейство, затова Гущеров-младши настоявал да купят новата баровска 2-етажна къща с просторен двор в полите на Витоша.

Оказа се, че за втори път плеймейтката е уважила своя свекър. След като миналата пролет нарече едногодишната си щерка Анелия-Добромира, сега и новороденият й син носи името на дядо си – Добромир. Плеймейтката, която роди тайно и след консултация с астроложката Мира Кунева, била възмутена от измислените имена, с които медиите кръстиха хлапето. Предположенията варираха от Християн-младши до Добромир-Анислав. Освен името на бебето, Светлана държеше да запази в тайна и точната дата на раждане на наследника на фамилия Гущерови, писа Уикенд.

Раждането на второто внуче разчувствало свекъра й Добромир Гущеров. Дядото не можел да си намери място от щастие, че Светлана е сбъднала мечтата му освен внучка да има внук. Любопитна подробност е, че личната й астроложка, с която тя се съветва за всички важни неща в живота си, й предрекла много точно появата и на двете й деца.

„Мира ми предсказа, че ще отглеждам две деца, като първото ще е момиче, а второто момче. Иначе винаги съм искала да имам три деца. Доверявам се за всичко на Мира, допитвам се от много години до нея. Много държах да запазя всичко в тайна, докато родя и изляза от болницата. Дори баща ми не знаеше, че влизам да раждам. Благодарна съм на д-р Дяволов, който се съобрази с желанието ми и ме държа поне час на операционната, докато стане време за точния час на раждане. Целият екип се съобрази с мен, за което съм им безкрайно благодарна”, сподели Гущерова.

Раждането на Добромир-младши преминало като по учебник. Изписали я на петия ден от операцията. Гущеров-син спретнал приказно посрещане на жена си и малкия си син. Домът бил декориран с огромни плюшени мечета и много разноцветни балони с надпис „Добре дошло, бебе”. Огромният букет от бели рози и гербери пък бил предназначен за Светлана.
Първоначално тя много се притеснявала как дъщеря й Анелия-Добромира ще приеме братчето си, но каката много му се радвала. Разликата между двете деца на фамилия Гущерови е година и девет месеца. Милионерската съпруга разкри, че не успява да кърми малчугана заради имплантите в бюста, които си сложи след раждането на дъщеря си. „Започнаха и безсънните нощи, защото той има колики, които вече го мъчат. С дъщеря ми почти не сме усетили такива моменти“, разри Гущерова, която вече се прибра в прясно ремонтирания си дом. 
 
 

13 Коментара

Антония

преди 3 години

Тоя "прясно ремонтиран дом" с един и същи гранитогрес от кухнята, през коридора, до банята и спалните. 'Щото "вкус"...

Коментирай

С крадени пари...

преди 3 години

И пет къщи ще си купят.....иначе какво работи угоеният хрисиянчо ?

Коментирай

Селянка

преди 3 години

Светле, интересно ми е... Ако имаш трето Добри ли ще се казва или Добрина. Защо не кръсти някое от децата си на твойте родители или понеже нямат пари, като на свекъра ти реши да не се занимаваш с тъпотии а?

Коментирай

haha

преди 3 години

v apartament sa nqmat kushta a apartament kato na nikoleta s malko dvorche

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Колкото и пари да имаш, вкус и интелект няма как да си купиш. Като ги гледам тези двамцата, тази зачервена негримирана мутра на “нашия мъж Криси” и до неузнаваемост изгледената муцуна на Гущерова се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли или да се гръмнеш от простотия, която се лее в нашата държавица.

Коментирай

И

преди 3 години

Тази мърша вярно как се подмазва на свекъра- е нали от него идват кинтите затова и децата кръстени на него да го разчувства да дава повече кинти.А нейните родители бедняците кучета ги яли , като нямат кинти няма и внуците на тях да кръщават.Много алчен кенеф е тая Гоньовица

Коментирай

??

преди 3 години

Какви "сладурчовци" са двамата търтей!! Единия мазен Жужу,а до него инфантил. Какъв "пейзаж"са ?? Истински натюрел на бездарни,излишни хрантутници. Може да си имат отбор деца,защото има кой да ги издържа финансово. Имам късмет,че не са ми в къщата!!!!

Коментирай

.

преди 3 години

Какво стана с къщата в Бояна, където живееха и нали викаха,че тоя има връзка с Азис

Коментирай

отто

преди 3 години

И третото ще кръсти Добри, и четвъртото дори.

Коментирай

Н

преди 3 години

Еййй геозофила без ум и един ден работа да остави след апт себе си, остави невероятното си днк на земята. С друго няма да я помнят, а да че разправя по интервюта че е спала с гонзо и че рекламира сайта за клюки на бареков с сега се възмущава кк жълтите сайтове я пишат...

Коментирай

абе,

преди 3 години

Каквото и да правят,където и да живеят фамилията Гущерови винаги ще бъдат свързвани с куфарните пари от БСП и това,че този синковец се жени два пъти за проститутки.

Коментирай

.s

преди 3 години

Добромир младши щеше да бъде, ако баща му беше Добромир, а не дядото. Така че бебето би трябвало да е просто Добромир. Младши на медиите ли е приумица или на младото семейството :)

Коментирай

ами

преди 3 години

Като на Деси Плевнелиева децата от различни бащи, но Йоан и Йоана.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.