Харем „Хармония“: Сашо Кадиев на морето с бившата и настоящата (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/harem-harmoniia-sasho-kadiev-na-moreto-s-bivshata-i-nastoiashtata HotArena.net
Харем „Хармония“: Сашо Кадиев на морето с бившата и настоящата (СНИМКИ)

Популярният актьор и тв водещ Александър Кадиев показа, че е в прекрасни отношения с бившата си приятелка Таня Тончева. Това е и майката на единственото му дете - момиченцето Кати, видя HotArena.

Кадиев и Таня се засякоха на Черноморието, където актьорът е на почивка с новата си любима Ивелина Чоева. И всички заедно седнаха да обядват и да си поговорят, а малко след това Сашо пусна и снимки от приятната среща, писа България Днес.

 

\"Сашо

Сашо обядва с Ивелина и с Таня.

\"Когато животът е хубав и хората се разбират. Всички добродетели, всички благородни и хубави мисли и чувства, това е облеклото на човека. Човек е точен по отношение на тези, които обича. Честният е точен спрямо всички. Велико нещо е Любовта, велик закон, който изпълва душата на човека. Магическа сила се крие в любовта! Тя е ключ, с който всичко затворено се отваря. Тя преобразява отрицателните сили в положителни, повдига човека от земята към небето. Любовта е сила, която създава и възраства, утешава, възкресява, лекува. Тя движи всичко в света. Обичайте се и се разбирайте! Майната му на ЕГОТО!\", написа Кадиев към снимките с Ивелина и Таня.

Гордея се с теб, Саши, коментира емоционалното му обяснение майка му Катерина Евро.

17 Коментара

??

преди 2 години

Мнението ми е лично,не ангажирам никой да го приема или отхвърля. Снимката говори много,но за съжаление само за обвивката /на ситуацията/,която е лъскава и може да заблуди само малко дете. Красиви клиширани думи е написал Сашето /на мама неземния ,неповторимия уникат/,но те нямат дълбочина . Колко красива,всеопрощаваща,търпелива е Любовта,ако имаш паралелна,тайна връзка с друга жена и лъжеш жената до теб...майката на детето ти? Ако са толкова извисени в отношенията си, толкова" над нещата"/като чест,уважение, и истина/ много,много вероятно е винаги да са имали и двамата връзки с други партньори докато са били заедно. Това изобщо не ме интересува,но да не ми философства Сашко що е това Любов!! Идея си няма от това чувство.Объркал се е ,че нещо ценно от себе си може да даде!! Сашето е само егоистичен консуматор!

Коментирай

Ева

преди 2 години

Тези действия са доказателство, че истинска любов никога не е имало. Явно само са направили дете и толкова.

Коментирай

Potres

преди 2 години

Гнусляр. Другото лято може да добавят още една нова и да стане Сашо с двете си бивши и новата на море. Горката Таня,

Коментирай

хахаха

преди 2 години

Сашето мамино е едно недорасло,криворазбрано недуразумение,също като консуматорките до него.Катето,милата му майчица,не разбира или така и отърва,заслепена от майчината си любов,че е отгледала и възпитала един егоист с невъзможност да изпитва истински и дълбоки чувства освен надявам се към дъщеря си.Ех,Саше мамииин........Гротеска картинка са тия тримата.

Коментирай

pff

преди 2 години

Не го приемам това ... на мястото на който и да се сложа от снимката, просто не го приемам. Добре, имат някаква поносимост помежду си, предвид ситуацията, но демострацията ми идва в повече. 100 % някой от тримата вечерта е ронил сълзи в леглото.

Коментирай

Мхм

преди 2 години

Големи напъни с ежедневни статии да се изкара Сашето мъжкар, а всъщност той лапа пишки.

Коментирай

ама,

преди 2 години

Баш егото си е изчеткал мамин Шашко с тези снимки.Сега се очаква към тази "идилия" да се присъедини и партньора на Таня/ако има такъв/и верно майната му/но да детето което сега не разбира но попива всичко/."Важно" е майка му да се гордее с курварлъка му защото го е наследил от нея.

Коментирай

h

преди 2 години

Както му отърва

Коментирай

Ели

преди 2 години

Най-интересното е че вие всички бяхте там , в дома им , на масата им и с очите си видяхте всичко ??? Хора , стегнете се . Само много интелигентни хора могат да постигнат това , което е на снимката . Само истински родители могат . Много е лесно да драснем тука два-три реда да н@серем Сашко , щото според нас е пед@л . Много злобни сте Ей , много !

Коментирай

хахаха

преди 2 години

И какво моля,толкова е постигнал Сашето или тия двечките около него.........истински родители......може и да е така,ама само си мислиш,че дават с това пример на Кати или я правят щастлива и доволна.Само циркове и сеири......А може и да съм им била на масата.Голяма Катя готви уникално,не може да се отрече.

Коментирай

hehe

преди 2 години

прави са коментиращите! съвсем друго щеше да е, ако всеки от тях беше взел по една гьостерица и се бяха изтрепали и публично оплюли! Тогава всички щяха да са щастливи и умно и мъдро да заключат "правилно, така се прави - цял живот да се мразят и да живеят с миналото!" Колко мъдър е българският народ само!

Коментирай

ами,

преди 2 години

Таня може и да е интелигентна и като добра майка на детето си иска да запази публично добрия тон в отношенията.Обаче Сашко мамин досега като водещ в две предавания по Босфор тв. е показал само ЕнтИлИгентност, алчност, муфтаджийство и егоизъм досущ като майка си.37 годишен недорасляк пубер с приоритет компютърни игрички.Тази 20 годишната просто е заблудена оФца/без извинение/още пасе трева щом се е хванала с 17 годишен вдетинен чичак спрямо нейните години.

Коментирай

Сузанита

преди 2 години

Тук единствено Таня е преглътнала егото си! Сашко нищо не е преглътнал! Таня трябва да има също половинка. Тогава може!

Коментирай

Сашка

преди 2 години

Тая бившата му няма никакво достойнство! Какви безлични жени! Той затова я е напуснал и най-бедната селянка не би се унижила по този начин!

Коментирай

да попитам

преди 2 години

в какво се изразява достойнството на напусната жена? Във вечна омраза, скандали, ярост, злоба? Цял живот ли трябва да се живее с болка, че една връзка не се е получила? Тогава жените са достойни, така ли?

Коментирай

Лия

преди 2 години

Тоя е мега отвратителен! Как въобще някоя жена може да го погледне?!

Коментирай

11

преди 2 години

Съжалявам,че го казвам-но Сашко си е лика- прилика с новата си приятелки и си личи ,че са на един акъл, което е страхотно. Пита се какво прави това наистина хубаво момиче Таня с Сашко по -принцип......миии....като прави компромиси...такива неща се случват накрая......

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.