Хасан и Ибрахим завършиха с отличен

10 Август 2023, 11:00


С отличен успех Хасан и Ибрахим завършиха първата си година в музикалната консерватория в нидерландския град Маастрихт.

Оценките в Ниската земята са по десетобалната система, като приравнено към българските стандарти, близнаците могат да се похвалят с отличен 5,85.
„Синовете ми признават, че учебната им година е била трудна, но въпреки това са успели да се наложат в консерваторията. На един от изпитите получават оценка от 9,5 и се чудят защо не е десетка, но това ще им е стимул за следващата година да достигнат абсолютния връх“, разказа таткото на музикалните гении Денис Игнатов. В момента Хасан и Ибрахим са в България, като са се отдали на пълна почивка през лятната ваканция.

По-рано през годината близнаците изнесоха изключително успешна поредица от концерти във френската столица Париж. „Организаторите бяха силно впечатлени от момчетата и ги поканиха през следващата година отново да свирят. Плановете са да направят турне във Франция, което мисля, че ще е чудесно за тяхното професионално израстване“, добави Игнатов, пише България Днес.

Хасан и Ибрахим са кандидатствали и за конкурс във франция през ноември тази година, но не бързат с подготовката и засега мислят за почивката си. „Хората в България много ги обичат и постоянно искат да се срещат и да се снимат с тях. Това  може да е само повод за гордост за един родител“, завърши бащата на близнаците, които от години прославят България по целия свят. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
0
Браво за тях,също и браво,че най-после са с нормална пострижка.И им е време вече да скъсат бащините окови и да са самостоятелни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Браво!
преди месец
0
На фона на случващото се в България, ето един отличен пример, че могат да се възпитат и прекрасни деца! Чудесно е да видиш такъв тип млади хора, вложили десетки часове в труд над клавишите, лишили се от хиляди неша за да са това, което са и това, което тепърва ще бъдат! Да бъдат живи и здрави! Чудесна новина!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени