Хелоуин? Не, това са Гани и Гери-Никол (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/helouin-ne-tova-sa-gani-i-geri-nikol HotArena.net
Хелоуин? Не, това са Гани и Гери-Никол (Снимки)
Джулиана Гани и Гери-Никол се превърнаха в атракцията на вечерта по раздаването на Лайфстайл награди в столичния мол Парадайз. Джулиана Гани отнесе приза „ Най-сексапилен модел на годината“, видя HotArena.

Скандалната силиконка увековечи присъствието си в няколко кадъра, на които гордо позира в певицата Гери-Никол. Втората втрещи присъстващите си с избора на тоалет по-подходящ за нощта на Вси светии. Потничето с усмихнато човече може да се преглътне някак си, но лъскавата пола обсипана с пайети е връх на лошия вкус и кича. Всичко това гарнирано с демодираните сандалки придават доста комичен вид на цялата картинка.

Джулиана Гани също се е постарала да бъде забелязана с рокля в стила на 30-те години. Цялостната й визия напомняше на пернато, избягало от цирка и случайно попаднало на церемонията.

5 Коментара

Донка

преди 7 години

Всичко това се описва с една дума- УЖАС

Коментирай

э

преди 7 години

Вие как очаквате да се облече една поп-звезда? Не следите ли световни тенденции? Нали уж работите в интернет-сайт, значи имате достъп до интернет се предполага. Би трябвало да знаете. Какъв "лош вкус и кич"? Нарича се ексцентричност, екстравагантност и оригиналност. Тя не е на дипломатическа среща или гала-вечер, въпреки че дори и за последните отдавна вече се разчупи дрес-кода. Миналата година много хора знаем как отидоха Риана и Майли Сайръс на МЕТ-Гала - по лентички и лепенки. Така че много адекватно си изглежда даже. Но Гани не знам какъв модел е, като не излиза никога добре на една снимка. Изобщо не знае как да застане и как да позира. И на какво всъщност е модел? Някой да знае поне едно нещо, което да е рекламирала, освен пословичната си глупост и самочувствие без покритие по интервюта при Карбовски?

Коментирай

до э

преди 7 години

Тия изтъркани теории,че се обличат като пачи,защото така се обличали поп-звездите не вървят,когато една жена се облича със стил,вкус и съчетание,когато има грамотна реч и възпитание - това е истинска звезда и модел за подражание,а не и разни парцали

Коментирай

Ppp

преди 7 години

Роклята на Гани е много изискана, а Гери е добра певица, но е ясно, че на нл не й харесва

Коментирай

До теб

преди 7 години

Кое точно е "пача"? Ти световни тенденции следиш ли? Реторичен е въпроса, виждам, че не. Тук не й коментираха речта и възпитанието, нито дрехата беше обвързана с тях. Коментираха стила, а стила си е напълно наред, адекватен и за професията й, и за възрастта й, и за попрището, в което се подвизава, и за събитието.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.