Хепи Ванче изтрещя във Фермата

27 Октомври 2022, 14:03


Шампионката от шестия сезон на „Фермата“ Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче, тотално откачи, откакто за втори път влезе в предаването. В последните дни яхтената стюардеса се държи налудничаво, а вечната й усмивка все повече прилича на гримаса.

 

Хепи Ванче се развилня неконтролируемо, след като съотборниците й за втори път я избраха за ратай и безсърдечно я пратиха в обора да дои животните и да рине тор. За да си отмъсти, тя започна да крие личните им вещи - потули чехлите на полицая Евгени, парфюма на агронома Иван и дъждобрана на гинеколожката Мажена, и тайно изпи бирата на бившата хандбалистка Камелия.

 

Ваня обаче истински втрещи конкурентите си, след като в пристъп на истерия нашари фермата с червения спрей за маркиране на овцете и изписа върху тоалетната „Бъди хепи“. „Това е зловещо, налудничаво!“, коментира ужасена гимнастичката Валерия. „Откачено е!“, добави домакинята Аксения.

Освен странно поведение, Хепи Ванче показа изумителна издръжливост при висенето върху четириметров дървен пилон. Яхтената стюардеса и диетологът Влад от отбор „Нови надежди“ се задържаха близо час, стиснали с ръце и крака дебелия кол, и така надвиха конкурентите си от „Стари герои“ - многодетната майка Веселка и хлебаря Чавдар. Победата донесе точка за техния тим и специална награда - богато угощение в рибен ресторант на брега на язовир Диканя. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 3 месеца
0
Никой не го интересува Куку Ванче.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени