Хепи Ванче надписа овцете във „Фермата“ с имената на враговете си

31 Октомври 2022, 16:10


Хепи Ванче, шампионката от шестия сезон на „Фермата“, измисли коварно отмъщение срещу враговете си в тазгодишното риалити. Яхтената стюардеса изписа имената на съотборниците си върху невинните овце в стопанството, след като за втора седмица беше избрана за ратай от своите конкуренти и се наложи да дои и храни животните, да рине тор, да готви по три пъти на ден и да чисти.

 

Бясна на риалити героите, които й отредиха тази съдба, Ваня се развъртя в обора с червен спрей за маркиране на животни. Скоро върху къдравите гърбове на овцете се появиха имената Иван, Ками, Генчо, Мажена. Със същия цвят дни по-рано яхтената стюардеса нашари външната тоалетна с надпис „Бъди хепи“.

 

„Ванче, ти съвсем изтрещя!“, въздъхна гимнастичката Валерия, която миналата седмица също беше ратай и първа видя „кръстените“ овце. „Сякаш сме във филм на ужасите. Това, което прави Ваня, не е детинско, а е лудост! Имам чувството, че тя превъртя!“, коментира домакинята Аксения от отбор „Стари герои“. Съотборниците на Хепи Ванче от тима на новите надежди обаче не трепнаха при вида на боядисаните овце, явно свикнали с изцепките на бившата шампионка.  

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди месец
0
Никой не го интересува Куку Ванче.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени