Хепи Ванче обяви за вещица участничка от „Фермата“

04 Ноември 2022, 13:50


Страх от уроки, магии и заклинания тресе Хепи Ванче, шампионката от шестия сезон на „Фермата“, която сега отново се бори за стоте бона в предаването. Бъбривата яхтена стюардеса трепери от пронизващия поглед на бившата хандбалистка Камелия, която е сред най-силните и самоуверени жени в стопанството.

 

„С тези сини очи тя ще ме урочаса до края на живота ми! Трябва да се заключа!“, потръпна Ваня и побърза да скръсти ръце и крака. Конфликтът между напористите участнички тлее отдавна, но в последните дни излиза от контрол. Докато беше ратай, Ваня не спря да се оплаква от тежката работа, а Камелия - да й се подиграва, че е мързелива. Преди дни бившата спортистка влезезе в обора на мястото на предшественичката си и побърза да я обвини, че не е почистила на животните. „Кучката долна си е позволила да ме плюе!“, простена Хепи Ванче, след като разбра за атаката.

 

Освен Камелия, Ваня дразни с постоянното си мрънкане и натякване повечето участници в отбора си „Нови надежди“. Когато обаче имат нужда от нейната сила и издръжливост, те бързо забравят за лошите си чувства към нея.    

 





Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени