Хонорарите в „Капките” яко орязани: Азис се спазари за 2500 лв. (Пълен списък с участниците и тарифите)

https://hotarena.net/pod-pricel/honorarite-v-kapkite-iako-oriazani-azis-se-spazari-za-2500-lv HotArena.net
Хонорарите в „Капките” яко орязани: Азис  се спазари за 2500 лв. (Пълен списък с участниците и тарифите)
Маги Халваджиян е в трескава подготовка за новия девети сезон на „Като две капки вода”. Шоуто за имитации по Нова телевизия ще събере най-атрактивните участници от изминалите издания. Както е известно, „Ол старс” версията на забавното предаване стартира на 22 февруари. На сцената на „Като две капки вода” ще се завърнат Азис, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова.

Всеки един от тях вече е подписал железен договор. В него освен сумата, определена за участието в предаването, са включени и клаузи с неустойки. Всеки един от артистите се е спазарил с продуцента Маги Халваджиян за различен хонорар. С някои преговорите продължили дълго и имали големи претенции, други били склонни на по-ниски суми само, за да се върнат отново в най-гледаното шоу. Освен с хонорар, победителят ще си тръгне с голямата награда – лек автомобил.

За разлика от предишния сезон, в който участниците имали куп изисквания, тази година кризата за ангажименти заради затворените заведения, ги направила доста по-скромни, научи „Уикенд”. Това е и причината хонорарите на знаменитостите да са осезаемо по-ниски.

Най-голям бил пазарлъкът с кралят на фолка Азис, който първоначално поискал огромен хонорар. След дълги преговори сумата паднала до 2500 лв. за всяко превъплъщение или 32 500 лв. за 13 предавания. При предишния си гастрол на сцената на „Капките” преди години, Азис е прибирал по 6 бона за всяко издание.

Синът на Тони Стораро - Фики се е договорил за 1500 лв, макар че в предишния сезон прибираше двойно повече. Изпълнителят на „Ламборгини” бе най-атрактивният участник и победител в предишния сезон на „Като две капки вода”, но склонил да прави шоу за по-малко пари. Пеещата актриса Милица Гладнишка ще се вихри на сцената срещу хонорар от 1000 лв. Същата сума ще прибере и победителката в петия сезон Михаела Маринова, която след победата си в „Като две капки вода” победи и в друго шоу, продуцирано от дългокосия арменец – „Маскираният певец”. Шоуменът Къци Вапцаров, който се оказа брилянтен имитатор, а преди 6 години остана втори след победителката Невена Бозукова-Неве, също ще прибере хилядарка за всяко свое изпълнение.

Поли Генова ще пее за 700 лв. на предаване, а нейният колега Рафи – за скромните 500 лв. Водещите Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро, които често подхвърлят в ефир, че работят за символично заплащане, ще заработят по 800 лв. на издание или по 10 400 лв. за цялото предаване.

„След като направихме подбора, както винаги имахме предварителни срещи с всички участници и признавам, досега никога не съм се смял толкова. Всички са супер забавни и мотивирани да надскочат себе си и да се справят още по-блестящо с всякакво преобразяване. Това е гаранция за един исторически сезон“, сподели Влади Априлов, главен сценарист на „Като две капки вода“.

ТАРИФЕН ПЛАН
Кой колко ще получи от „Като две капки вода”?

Азис – 2500 лв.
Фики – 1500 лв.
Милица Гладнишка – 1000 лв.
Михаела Маринова – 1000 лв.
Къци Вапцаров – 1000 лв.
Поли Генова – 700 лв.
Рафи Бохосян – 500 лв.
Васил Василв - Зуека – 800 лв.
Герасим Георгиев - Геро – 800 лв.

12 Коментара

ами

преди 3 години

За тези смешни хонорари никой известен не би трябвало да се съгласява да се прави на маймуна и да играе по свирката на Халваджиян. Да го видим тогава какво ще прави. Хич да не се оправдава с криза той - рекламните и всякакви постъпления си вървят към неговия джоб. Или слуха за тези хонорари не е истина, не може да е...... ако е - ужасно отношение към труда на хората, експлоатация на образите им. БГ реалност.

Коментирай

Ivaila

преди 3 години

Върнете биг брадър или подобно на него,поне имаше какво да се гледа ,сега са пълните тъпотии от 3 години насам. Игри на волята за нищо не става ,тъпо е!

Коментирай

......па

преди 3 години

Точно биг брадъра беше най-голямата тъпотия.През него мина целия боклук у държавата.Хайде нЕма нужда пак да ги натрапват тези безполезници лежащи и пърдящи по диваните.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Той не кара никого насила да участва.

Коментирай

абе,

преди 3 години

Пропуснали се за колко пари ще се маймуносва Софка.

Коментирай

Тва на предаване или за целия сезон ??

преди 3 години

Щото има разлика между 800 и 8000 поне за мен де......

Коментирай

ами

преди 3 години

И аз искам Big Brother! Понаима нови лица от известните, или променен статут и израстване и промяна при някои стари. Би било интересно. В Америка има Big Brother - или още тече или съвсем скоро свърши, не го следя внимателно защото хората в него нищо не ми говорят, не им знам историите или поне слуховете за тях, не са ми известни. Ако има Бг Big Brother непременно ще гледам.

Коментирай

на предаване

преди 3 години

На предаване. И пак е малко! Обидно малко!

Коментирай

на предаване

преди 3 години

Смешно малко пари! Да, никой не ги кара насила, но бг реалността ги кара, битовизмите за които трябва да мислят. По добре с малко, отколкото с нула, както и Няма лоша реклама, важното е да се шуми за мен. Предполагам това мислят. И че това е стъпало към нещо повече, ама какво ......

Коментирай

////

преди 3 години

Обаче няма да има,така че си гледай американския,може и сръбския да гледаш-същата простотия е.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Това са пари за 13 месеца работа,ако им е малко да си пеят у дома.Ще получат"повече''.Само Милица и Къци не са професионални певци.Останалите са.Какъв им е проблема?Това за тях си е участие.Мина мутрашкото време когато бандюгите замеряха чалгарите с пачки.Да свикват.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Извинявам се за неволната грешка-13 седмици,не 13 месеца,което си е 3 месеца.Плаща им се на седмица,за 13 такива се събира прилична сума.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.