Христина Христова цял час върти букли за ефир

24 Юли 2023, 14:00


8 човека от два екипа мъкнат целия багаж

Няма фризьори и гримьори, нито стилисти със сутрешния екип на БНТ, който от месец ни буди с морските изгреви от различни точки на Черноморието. Външният вид на водещите си остава в техни ръце, пише България Днес.

„Грима и косата аз си ги правя“, разкри популярната водеща Христина Христова. Първия ден описах да си направя букли – цял час ги въртях. И до ефир нищо не остана въпреки тоновете лак върху косата ми. Само изгубих времето си“, вайка се тя.

„Изглежда много лесно и готино, но зад кадър само ние си знаем какво е! Целият багаж се мъкне то двата ни екипа – 8 човека, и всичко побираме в две коли. Като пътуващо кино сме!“, разказва и ководещият и колега на журналистката Христина Симеон Иванов.

В предаването не липсват драми. Веднъж студиото щеше да го отнесе буря, друг път го изнесоха на столчета в морето, имаше и включване от палубата на пътническо корабче. В морските им включвания сценарият нерядко се променя.

„Част от случващото се понякога е пълна импровизация. Каквато беше и управлението ми на корабче от Стария Несебър към Слънчев бряг“, споделя чаровната заралийка.

Денят им не е толкова розов, колкото изглежда от екрана – ставане към 4.30 ч., ефир, бърза закуска, тръгване към новото място, огледи, работа в най-голямата жега. Нямат много време за сън.

От днес морските включвания продължават на север, където варненци поемат щафетата. Денят по БНТ ще продължава да започва всяка сутрин в 5.55 ч., но Хриси и Симо излизат в заслужена ротационна ваканция.      
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пешо
преди 2 месеца
0
Е толкова ли нямат пари за фризьор и гримьор при тези данъци, които плащаме?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени