Хубавото Наде се развежда заради Яна Маринова?

16 Октомври 2022, 12:00


Тежка лична драма измъчва Надежда Нейнски, прочула се през 90-те като Хубавото Наде. Бившата външна министърка от правителството на Иван Костов е пред развод заради актрисата Яна Маринова, научи ексклузивно „Уикенд” от отлично запознати източници. Според актуалната клюка, мъжът й Светлин Нейнски, си паднал по звездата по време на снимките на продуцирания от него сериал „С река на сърцето”, който в момента се излъчва по Нова тв.

 

Светлин Нейнски цяло лято тичал като кученце след Яна Маринова във Видин, където с месеци живя екипът на сериала „С река на сърцето”, твърдят източниците на „Уикенд”. Той не пропускал снимки на тъмнокосата звезда. Когато тя била на работа, 62-годишният й шеф бил плътно на терен, за да следи всяка нейна стъпка. На екипа, а вече и на зрителите, им прави впечатление, че 44-годишната актриса има необяснимо много голи сцени без особен принос към сюжета. Шушука се, че може да са ги вкарали в сценария специално заради продуцента. Вечер той редовно намирал повод да я извика уж по работа в стаята си в хотела, където били настанени всички от сериала. Какво са правили двамата там, какво са обсъждали и как са работили, не е ясно. Този игра обаче продължила с месеци.

Нейнски бил толкова увлечен по актрисата, че бил готов да се разведе с официалната си половинка. Той вече й бил казал, че в живота му се е появила друга жена. Големият удар бил нанесен на Хубавото Наде точно покрай нейната кръгла годишнина. В началото на август тя навъртя 6 десетилетия. Вместо подарък е получила от мъжа си предложение да сложат край на брака си по взаимно съгласие, твърдят запознати. Врялата и кипяла в политиката дама обаче не повярвала, че чувствата на съпруга й са сериозни. Тя била убедена, че това е обикновено увлечение, което с времето ще отмине. Затова отсякла, че няма да му даде развод. Простила му, че е кривнал от правия път, и щяла да чака да му мине, за да се върне при нея.

Надежда все още била влюбена в съпруга си, за когото се омъжи преди 13 години, след като се разведе с бащата на двете си дъщери – Камен Михайлов. Нейнски също имаше друг брак, който прекрати, за да е с Хубавото Наде. Двойката правеше впечатление с изключително топлите си чувства, които не криеше на публични места. Надежда и Светлин доскоро се държаха за ръце като ученици. Но явно дори и тяхната любов не е била достатъчно силна, за да устои пред чара на актриса като Яна Маринова.

Звездата от 12 години е омъжена за 56-годишният боксьор Тихомир Винчев, с когото живееше дълго преди брака. Тя никога не е крила, че именно заради него се е развела с бащата на сина си Никола – Богомил, който почина преди 3 години. Доскоро се смяташе, че връзката на Яна с Тихомир е много стабилна. Преди около година обаче се заговори, че звездата е пред развод. Тогава тя отрече тези слухове. Дали обаче няма да сложи край на брака си сега? Времето ще покаже. 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Dianski
преди месец
0
Това Наде е толкова хубаво колкото аз съм Алён Делон на млади години.Виждал съм я съвсем отблизо преди около 23 години. И беше забравила да си обръсне мустацитте. Учудих се колко грозна и непподържана е
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Биби
преди месец
0
Абе Надо, както ти направи на мъжа си на времето, сега е твой ред, на теб да ти направят. Аа да видиш сега как се е чувствал първия ти мъж, когато ти му сервира за това, че си намерила любовник.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Vancho
преди месец
0
Как не Ви е срам да пишете за тази продажница-Надето! Това е доказал се продажник в политиката.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
дааа
преди месец
0
Май Надето не е толкова хубаво.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени