Хванаха д-р Енчев с тайнствена жена! (Вижте коментара му + Снимки по-долу)

https://hotarena.net/laifstail/hvanaha-d-r-enchev-s-tainstvena-jena HotArena.net
Хванаха д-р Енчев с тайнствена жена! (Вижте коментара му + Снимки по-долу)

„Никога не съм бил женен за Теодора. Имахме само финансово споразумение с нея. Аз я подплатих с огромна сума и това, че работи, не е от недоимък, а защото й харесва да бъде дизайнер в Нова телевизия. Колкото до нова жена до мен, такава няма. Най-важната ми дама е дъщеря ми София.“

 

Така популярният д-р Ангел Енчев отговори на въпроса дали е приключил официално разводът му с моделката Теодора Велинова, тъй като топфотографите на вестника вече го хванаха е крачка с красива дама с розови очила.

 

Двамата слязоха от белия мерцедес на доктора, тя го изчака да си вземе куфара и през цялото време свойски разговаряха. Девойката е красавица и видимо все още няма корекции. На минувачите направи впечатление, че Енчев е от горе до долу в собствените си инициали, а момичето с него дори носи буквите му на устата си като

маска.

 

От миналата година, кога-то се раздели с Теодора Велинова, д-р Енчев се премести да живее в Пловдив и само през уикендите идваше на консултации в столицата.

 

„Не знам с кого точно сте ме снимали, но аз често идвам тук по работа, контактувам с много жени и ако трябва да съм честен, откакто се разделих с жена си, много искат да са на нейно място. И, да, моето сърце е огромно и голямо и още е незаето, ако трябва да съм честен“, смее се Енчев.

 

Близки до разделените влюбени споделят, че след раздялата си със съвършения доктор изкуствената моделка със сигурност има основания да каже: „Благодаря ви, д-р Енчев!“. Оказа се, че за осемгодишното си съжителство с нея ваятелят на силиконовите цицки се бръкнал дълбоко, за да подсигyри луксозен начин на живот на бившата си и двете им деца.

9 Коментара

Мартин

преди 3 години

Като се гледа "хубостта" на Теди Велинова трябва да се постави под въпрос качеството на д-р Енчев!

Коментирай

абе,

преди 3 години

Докторчето трябва да и каже: "Благодаря ти Теодора,че се съгласи да ми родиш две деца"

Коментирай

ми,

преди 3 години

Децата им след време ще прочетат думите му,че тяхното раждане е било само финансово споразумение.Голям циник.

Коментирай

Д-р Е!

преди 3 години

Все пак той не е специалист по лицево челюстна хирургия.

Коментирай

hoi

преди 3 години

Дреме ми за жена му, но не мисля, че имаш право да носиш чанта на кръста, ако не обикаляш по плажа и да продаваш царевица или събираш наем за чадърите.

Коментирай

Теодора

преди 3 години

Финансово е , аз ще мълча за теб, ти ще платиш....жалко че децата ще научат че са плод на финансова транзакция!

Коментирай

Минчев Е.

преди 3 години

Какво ли не правят хората, за да си прикрият хомосексуалната ориентация. Ангеле, кажи си. Хората ще те разберат. 21 век сме все пак.

Коментирай

ina

преди 3 години

Теди не ми е симпатична, но това ако го е казал наистина, значи е пълен нещастник!

Коментирай

ina

преди 3 години

...и колкото и да плаща, малко е!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.