И Диона захвърли дрехите (Фото за възрастни)

https://hotarena.net/az-jenata/i-diona-zahvarli-drehite HotArena.net
И Диона захвърли дрехите (Фото за възрастни)

Диона захвърли дрехи и задръжки, за да рекламира очила в инстаграм.

Попфолк фурията, която и рапира, се съблече по прашки и сутиен и позира в най-различни пози пред обектива – по гръб, повдигнала крак, опряла ръце в пода и пак вирнала крак, права в широк разкрач и приклекнала. Позите й изглеждат като упражнения за стягане на мускулите, което май й е известно, защото Диона е редовна във фитнеса.

Любопитна подробност е, че за фотосесията изпълнителката не е с някакви нестандартни ботуши. Оформени си като такива с лента. Това стана ясно от клипче, в което се вижда как увиват краката на Диона с лентата заедно с обувките й. Със същата лента са й оформили и шапка. Чудно как я е свалила, без да отскубне с лепенката някой екстеншън.

6 Коментара

Анонимен

преди 1 година

Къде е фотото "за възрастни"?

Коментирай

е

преди 1 година

Леле...излагация е този кадър. За нея излагация, за всички останали по веригата - не.

Коментирай

Tuk e

преди 1 година

По-надолу от текста

Коментирай

Бббб

преди 1 година

Егати големия терлик...

Коментирай

Нечистоплътна е

преди 1 година

В Биг Брадър се видя, че е много нечистоплътна. И всички казваха, че мирише.

Коментирай

е

преди 1 година

Няколко месеца след преживян от нея спонтанен аборт подобен кадър е меко казано науместен. Предполагам е била пияна докато е позирала, за да притъпи чувствата си. А е можела да спести всичко това на сърцето си.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.