И Мила Михова се стопи с инжекции за диабетици

08 Май 2023, 11:00


И Мила Михова влезе в неформалния отбор на известните у нас, които употребяват популярните инжекции за диабетици. Младата оперна певица обаче не се е поддала на странната мода в родния шоубизнес с цел отслабване. Здравословното й състояние налага да приема медикаментите, а скоростното сваляне на килограми би могло просто да е страничен ефект.

 

Самата Мила досега бегло е засягала темата. Затова пък е станала доста активна в социалните мрежи. Тъкмо от постовете й се разбра, че продължава да живее в семейния апартамент в центъра на София. Явно никой не иска да даде 670 000 евро пък било то и за огромен, аристократичен имот.

„Взимам лекарства за инсулинова резистеност, не ям между основните хранения, почти не пия алкохол”, сподели Мила неотдавна в отговор на последователка в инстаграм, която я попита с какъв режим е успяла да се втали така драстично. Младата оперна певица не даде подробности, но едва ли любопитната дама е изтълкувала обяснението й като признание, че се е повлияла от новата мода в родния шоубизнес, при която с цел отслабване се приемат медикаменти, предназначени за диабетици и такива с инсулинова резистеност. Дъщерята на оперната прима Дарина Такова и оркестрантът Огнян Михов явно не иска да коментира темата. Даже потвърди, че ще е нетактично да обяви лекарството, което взима, какъвто въпрос също имаше към нея.

И все пак Мила го направи преди дни, когато в Лондон. Тя посети музей и под формата на шега коментира малки кутийки, като подходящи за съхранение на медикамента. Бърз поглед в интернет показва, че става дума тъкмо за лекарство, предназначено за лечение на диабет, като някои твърдят, че им е предписано и при инсулинова резистенстност.

Младата оперна певица явно избягва темата и само загатва, че приема лекарства. Затова пък, откакто свали няколко килограма, смело и гордо се показва в социалната мрежа с тоалети, описващи формите й, и разкриващи краката й. Покрай честите й постове в инстаграм, има и такива от многостайния апартамент, в който Мила посрещна гости в предаването „Черешката на тортата” през януари 2021 г. По-късно се разчу, че имотът в центъра на столицата се продава. Явно купувачи все още не са се намерили.

Апартаменът се намира близо до Петте кюшета, НДК и бул. „Витоша” и е с внушителна площ от 396 кв. м. Цената, обявена за имота, е 670 000 евро. Не е променена от тогава, става ясно от сайта на брокерската агенция за продажба на луксозни имоти, където обявата още може да се открие. Апартаментът е напълно и стилно обзаведен. Холът е просторен като хале, понеже е 120 кв. м. Впечатление правят още високите тавани и огромните прозорци, разкриващи забележителна гледка, както и камината, богато украсена с различни орнаменти.

Кухнята е пищно декорирана, с което привлече вниманието и в „Черешката”. Апартаментът с аристократичен дух е на 6-ти, последен, етаж в масивна тухлена сграда. Жилището има 4 тераси, една от които е покривна, с площ 50 кв.м. и с гледка към Витоша и града. В имота има 3 спални, 2 бани и сауна. Отоплението в апартамента е подсигурено от ТЕЦ и климатици.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 4 месеца
-1
И пак е грозновата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
..
преди 4 месеца
-6
Уникална е
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени