И съпругата на Дидо от Д2 - моделът Юлия, влиза във „Фермата“?

2572
14 Август 2018, 15:19


Съпругата на вокалиста на D2 Дидо е готова да последва примера му и самата тя да изпита физиката и психиката си в предаването „Фермата“. Моделът Юлия Кулиш направи това признание в свое интервю, с което доказва, че рокаджията определено си е избрал половинка, готова да се впусне в непознати до момента за нея предизвикателства.

„Винаги съм отворена за нови предложения, приключения и емоции“, споделя красивата блондинка, която от четири години е любимата жена до музиканта.

Нищо чудно желанието й съвсем скоро да се сбъдне и тя поне за кратко да усети емоцията на състезанието. Това ще бъде възможно, ако Дидо я избере за свой гост, когато бъде определен за един от дуелистите в играта.

Бъдещата среща ще бъде и първата за влюбените след най-дългата им раздяла, откакто са обвързани като двойка. И макар че Юлия е щастлива, че съпругът й сбъдва една своя мечта, впускайки се в предизвикателството „Фермата“, не крие, че ще й е мъчно, че няма да бъдат заедно. Причината е, че най-дългият период, който са прекарали далече един от друг, е само в рамките на една седмица – време, през което обаче постоянно са се чували по телефона.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени