И това доживяхме: Джендър сватба в онлайн предаване (СНИМКИ)

10 Август 2023, 09:05


Музикантът Гош награби един от най-вървежните тиктокъри Котарачето в риалитито "Къщата на инфлуенсърите".

Страстна целувка скрепи брака
Страстна целувка скрепи брака

От шега и закачка, в крайна сметка двамата наистина си организираха семейно тържество. Идеята идва от котарака Людмил, а Георги, без да губи много време, приема. Двамата имат история още от влизането си във формата. Една от първите вечери, по време на игра на предизвикателства, момчетата трябваше да се целунат и го направиха в името на успешна мисия, след която получиха провизии.

Младоженците спазиха традициите
Младоженците спазиха традициите

С новата си шантава идея младоженците предизвикаха истински ентусиазъм в къщата и на момента се намериха поп, кумове и шафери за сватбата им. Котарачето се премени във вечерна черна рокля и извървя пътя до олтара с красив букет. Гош се премени от горе до долу в същия цвят, за да е в тон с бъдещата си "съпруга". Ергенката Алекс Гърдева стана негова майка за няколко часа, а певецът Димитър Марианов влезе в ролята на баща му, като и двамата имаха против церемонията и през цялото време се опитваха да я провалят.

Вместо питка разчупиха краставица и стана ясно, че Котарачето ще командва парада
Вместо питка разчупиха краставица и стана ясно, че Котарачето ще командва парада

 

Ергенката Алекс и певецът Митко станаха родители за няколко часа
Ергенката Алекс и певецът Митко станаха родители за няколко часа

 

"Като гледам как почти всеки ден се целуваме, май ще му допадне", радва се Котарачето след церемонията.

Въпреки всеобщата еуфория, която настана в къщата покрай важното събитие, много от участниците не можаха да разберат постъпката им. Мъжката половина от участниците категорично заявиха, че не биха целунали мъж, дори и на шега, и то два пъти. Момичетата бяха по-меки към младоженците, но дори ергенката Габриела Великова не можа да скрие почудата си и отбеляза, че целувката е била по-продължителна, отколкото е очаквала, и добави, че ако тя се е намирала на мястото на някой от двамата, не би задържала устните си толкова върху чуждите, без да има чувства в нея.

Людмил е щастлив след церемонията
Людмил е щастлив след церемонията

"Аз се приемам като актьор. За мен не е проблем да се целувам нито с мъже, нито с жени. Имам цел - един ден да участвам в различни продукции, сериали, филми, затова искам да се поставям в различни ситуации. Трябва да съм подготвен", споделя Гош, който мечтае да стане актьор, и е категоричен, че няма обратни наклонности.

Гош го прави в името на кариерата
Гош го прави в името на кариерата

Както "България Днес" писа, шоуто събира на едно място най-знаменитите момчета и момичета, които имат влияние в интернет, или иначе казано - най-известните инфлуенсъри. Сред тях са скандалните Людмил Блек, който обича да провокира с визията и езика си, и Анджела Ташева, която се прочу с това, че продава използваните си гащи в еротичния сайт "Онли фенс". Плюс сайз моделът Веселка, ергенките Алекс Гърдева и Габриела Великова, водещата Ивка Бейбе, певецът Димитър Маринов, който нашумя покрай дуета си с Тото от "Скандау", и други популярни лица съжителстват заедно в в луксозен комплекс близо до Перник. Там преди живееха Алекс и Даниел Петканови, актрисата Яна Маринова, Иво Сиромахов и други родни звезди.

Домът, който обитават, е на два етажа, с три спални помещения, гардеробна и две огромни бани. На първия етаж са разположени просторен хол и голяма модерна кухня, заради която няколко жени едва не се хванаха за косите. На втория етаж е обособена и стая, в която инфлуенсърите имат достъп до компютър, за да вършат своите професионални и лични ангажименти. Всяко помещение е оборудвано с телевизори, които са единственият начин за комуникация с продукцията. На тях участниците получават важни съобщения, глоби и мисии. Кой ще си тръгне с голямата награда от 25 хил. лв. и на каква цена, предстои да разберем.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
0
Предавания от идиоти за идиоти не ме интересуват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бббб
преди месец
0
До къдя я докараме само педали и курви готови да си пъхнат и обувка в гъзъ за слава и пари, липсва ми времето когато интересите на младите бяха по стойностни
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени