И това доживяхме! Ива Екимова захапа Галена! Вижте как й сипа с черпака

https://hotarena.net/laifstail/i-tova-dojiviahme-iva-ekimova-zahapa-galena-vijte-kak-i-sipa-s-cherpaka HotArena.net
И това доживяхме! Ива Екимова захапа Галена! Вижте как й сипа с черпака

ПР-ката Ива Екимова е възмутена от двете „самоличности“ на Галена, видя HotArena.

 

Екс водещата недоумява как някои звезди могат да живеят паралелно в два паралелни свята. Повод за раздразнението й този път стана фолк певицата Галена, която наскоро пусна нов клип към песента си The Bo$$”.

 

Екимова отбелязва, че между снимките от участия на чалгаджийката, и безупречната й визия в клиповете има Балкан разлика. Ето какво точно написа тя във Фейсбук:

 

Открийте десетте разлики... Така става като не можеш да покриеш претенциозните напъни за маркетингов успех с действителността от извън клипния си живот... В ерата на дигиталните технологии, няма как да имаш два живота. Един за пред камерите и друг... все едно къде“.

13 Коментара

хм

преди 6 години

присмял се хърбел на щърбел

Коментирай

хаха

преди 6 години

Екимова прилича на тапициран скелет. Не знам защо критикува другите хора

Коментирай

Koment

преди 6 години

Далеч съм от мисълта да защитавам Галя Ванта, Преса Белото и всички чалга миндили барабар със Златките и останалите модни и немодни парцали, но да критикувате жена, която е родила само преди няколко месеца за килограмите й е извън всеки нормален разум. Че как д аизглежда като е носила дете 9 месеца бе идиоти прости, изумява ме неграмотността и непросветеността ви...Николзета на живо колко е слаба, дали няма разлика и при нея от фотошопираните й снимки, да не говорим за Андреа, която даже не е и пък раждала и извинение не намирам....да критикувате майка, която се грижи и вероятно будува заради новородено е грях! Ива Екимова облиза задника на Минчев пред цяла БГ без да си обърше муцуната след това, затова д ане приказва много, че само подсеща колко жалка бе в ББ преди малко време...Лека на всички :)

Коментирай

Бате Сашко

преди 6 години

Един за пред камерите и друг... все едно къде“ Мила ми како Ивче!!....Все едно където на Галена,, е в прекрасният и дом с двете и прекрасни деца и съпругът и!Тя е един пълноценно живеещ човек,имащ всичко та дори и мечтаното от теб,материално благополучие!За това ли я захапваш,защото от дъното на лошотията си и живота който водиш,изпитваш злоба и завист към живота на Галена!Все тая с какво е известна,но сигурно е толкова известна и обичана от много хора,колкото ти никога няма да си!Скумрия проста.................

Коментирай

PFFFFFFFFFFFFFFFFFF

преди 6 години

Не е въпрос само до килограми. Защо Преслава, когато беше по-пълничка не беше наричана с такива епитети? То си е за цялостната и занемарена визия. Не се ли вижда, че в момента впити къси рокли не и отиват. Ако имаше класата, за която претендира щеше да избере подходящо стилно облекло. Но всъщност тя е доказателство, че колкото и пари да имаш класа, интелект и стил не се купуват. И винаги ще си остане елементарна мазна смядовска луканка.

Коментирай

Мона

преди 6 години

Разбирам, че си върл чалгар, ама да натякваш на жена останала вдовица и гледаща детето си сама, че няма богато семейство е върхът на дебилщината. Това, че днес любимката ти има "всичко" не значи, че и утре ще е така. Сещингс???

Коментирай

В

преди 6 години

Гледах и профила никъде не видях подобен пост или го е махнала или е пълна измислица не знам кое е по долния вариант но честно казано не ме интересува и грам колко е дебела или слаба Галена или която и да е

Коментирай

Омг

преди 6 години

Ива Екимова една от най грозните и антипатични жени по добре да не коментира визията на другите .

Коментирай

Монче

преди 6 години

Монче аз не слушам чалга и не съм фен на Галена,но това ,че Ива е вдовица не я прави нито по малко грозна нито по вече симпатична.за това че е вдовица ,вероятно си е виновна сама,ако не се ебеше с най добрия приятел на мъжа си и ако беше пуснала Дими на рождения ден на дъщеря си не да му затвори вратата под носа,мижеше и Дими да е жив,изключително противна жена ,лигава превзета и грозна

Коментирай

Досадница

преди 6 години

Не харесвам Галена, но повече не харесвам псевдоинтелектуалки и дървени философи като тази, Ирина Тенчева, Рут, които имат мнение по всеки въпрос и държат да го споделят с всички чрез ФБ. Какво нареждаш хората, виж себе си първо!

Коментирай

Хахахах

преди 6 години

Бате Сашко,аз съм от града на Митко Пайнера,искаш ли да ти разкажа с подробности за Галена-която е галена (и не само ) от кого ли не!!! Учихме заедно в училище по изкуствата-тя музикална паралелка,аз художествена-имам много приятели останали от там,но ценностната им система е друга....А Галена съм я виждала по гол г.з в безпомощно състояние....няма да добавям подробности,Не подкрепям Ива Екимова,не я познавам лично....Не е цвеке за мирисанье по врачански казано....хаха заради такива като Галена и забравената Гергана се махнах от пайнерският град.....

Коментирай

Тая па що иска

преди 6 години

Ива екимова е отвратителна жена, държи се много надуто и надменно а всъщност е една никаквица дето се бърка в чужди работи и се чуди как да се навира в така наречените "звезди". Какво е постигнала тя, с какво се занимава въобще, освен това е и яко грозна. Седнала да коментира други. То и чалгарките не са стока, за всички е ясно, но пък евала на разни гримьори и режисьори, които докарват дебелите късокраки каки да изглеждат толкова добре в клиповете. И Галена като всички други от т.нар шоубизнез изглежда страхотно в клиповете, а в реалния живот си е като обикновена жена с две деца, какво толкова.

Коментирай

1234

преди 6 години

ГАЛЕНА СИ Е БОКЛУК -ТОВА Е ФАКТ , ЕКИМОВА С ПРАВО Я КРИТИКУВА

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.