Яла, пила и се веселила на младини, днес и Катето Евро реве за пенсия

30 Септември 2022, 09:58


Макар да страни от политиката, актрисата Екатерина Евро чака промени след изборите. Най-важната от която е да получи шанс да се пенсионира, научи HotArena.

Звездата от „Оркестър без име“ признава,  че заради малък трудов стаж не може да започне да получава нормално  възнаграждение на старини. Катето  може да получи само социална пенсия, която в момента е 247 лв. Тя обаче се дава на 70-годишна възраст, което означава, че на актрисата й остават още 4 години.

Евро не крие, че донякъде сама е виновна за положението, в което е изпаднала, но такива са били условията за работа в актьорските среди.

"Имам 12 години трудов стаж по документи. Повечето ми ангажименти са били без договор. Не съм мислила като млада, че ми трябват толкова години за пенсия", жалва се актрисата.

Въпреки неволите Катето Евро остава позитивна и се заканва, че докато може ще работи, защото това я кара да се чувства добре, писа „България Днес“.

Много наши знаменити актьори и певци не могат да се пенсионират, защото са работили без договори. Не са плащали данъци, както и осигуровки за стаж. А се знае, че хонорарите по време на соц-а никак не са били ниски за ония години.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ке сара
преди 2 месеца
0
Някой знае ли в колко филма е играла госпожата?’ Няой знае ли как така все децата на известните са в телевизията и много рядко да видиш някой актьор/водещ, който да не е син/дъщеря на известен родител?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
катерино моме.
преди 2 месеца
0
изигра една роля...после готвачка...най после певачка...цял живот не знае каква е. все разголена и разлигавена..мамин сашко и той като гейче незнайно какъв е...мама е все до него-да се чудиш откъде се прокрадват жени те към сашето..по неведоми пътища....мамин лигльо без мама не го виждам..първата снаха..втората..третата-той е много сложен за да издържиш с него и мама....мамините синчета са лигави и неприятни..сега мама плаче за пенсия-е..нека сашинко помага....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гергана
преди 2 месеца
0
Пенсиите се плащат от децата и внуците ми , а аз не искам да им бъркам в скъсания джоб. Пенсионната осигуровка за мен е била винаги тотална глупост - аз си спестявах пари, купих имоти и сега живея доста скомно ,защото съм стара и няма какво повече да хабя ресурси , от наеми . Никога не съм искала да ми удържат за пенсия и никога няма да подам документи за пенсия .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Надя
преди 2 месеца
0
Крайно време е пенсията да отговаря на трудовия стаж. Не е лесно всеки ден по 8ч. Който не е работил (визирам Катя Евро) на минимална пенсия. Не забравяйте хилядите пенсионери, които бяха съкратени 1 година преди пенсиониране по времето на Костов и не можаха да получат достойно пенсиониране въпреки стажа си. Пенсионирането НЕ е привилегия, а заслужено изработено възнаграждение. Който се е веселил да го хранят децата. Тази има крайно несериозно поведение от край време.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз
преди 2 месеца
-1
хем да работим без договори /и без данъци/...хем сега да ни плащат ..че сме ходили някъде *без да мислим*-за всичко се мисли. да не си дете...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени