Яни Андреев печели „Фермата“ за втори път?

04 Декември 2022, 13:05


Яни Андреев, който спечели третия сезон на „Фермата“, най-вероятно ще победи и в осмия сезон на шоуто. Русокоското е фаворит на публиката, както и на голяма част от участниците, дочу „Уикенд”.  Финалът на аграрното риалити наближава, а напрежението в стопанството става все по-непоносимо. До 10 декември остават само няколко дни и с всеки изминал дуел паричната награда се доближава все по-близо до някой от участниците.

 

За пръв път в историята на риалитито на последната права ще се класират не четирима, а шестима участници - трима мъже и три жени. В началото на декември ще стане ясно кой от тях ще се превърне в победител и ще грабне чека от 100 000 лева. Според зрителите във фен групата на предаването финалистите са Веселка, Валерия, Камелия, Чочо, Яни, Иван. Дали е така обаче, предстои да разберем.

„Моят фаворит е този, който може да прави всичко – Яни! Това е „Фермата” - трябва да покажеш, че можеш, а не да минаваш между капките. Младите много бъркат – може би от  припряност и защото бързат” – заяви преди време в свое интервю най-възрастният участник Гечо, който като нищо ще се окаже прав за победителя.

Пчеларят от хасковското село Козлец е на път да се окичи с победата още веднъж. Той събира най-голямо зрителско одобрение заради своята скромност и отдаденост към „народните“ каузи. Имиджът му е въплъщение на много от качествата, които българите традиционно ценят, затова се харесва и на зрителите на „Фермата“.

Въпреки че спечели голямата награда в третия сезон, Яни все още не я е похарчил. „Седи си в банката. Защото съм научен, че готови пари най-лесно се харчат“, обяснява Андреев, който продължава да гледа пчели и лозя. От 100, кошерите му вече са станали 300. Учи и магистратура „Технология на виното“. „Знам, че е трудно да бъдеш производител. Много хора се отказват. Но аз искам да им покажа, че с труд и упоритост можеш да правиш това, което обичаш“, казва усмихнатият риалити герой.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени