Ицо Петрофф: Ще подаря на Евгени "петзвезден хотел" за юбилея

12 Юни 2023, 12:00


"Ще подаря на Евгени Минчев петзвезден хотел за юбилея му“, каза за "България Днес“ рок ветеранът Ицо Петрофф. Той побърза да уточни, че не става въпрос за физически обект а за неговата книга „Петзвезден хотел“, която вече е библиографска рядкост. Ицака не знае дали ще получи специална покана за грандиозното парти, което Лорда анонсира в чест на 60-ия ми рожден ден, на което ще бъдат допуснати само хора от каймака на елита.

За сметка на това фронтменът на бандата "Татко Кристофър" подчерта, че с Минчев са запазили старото си другарство. "Наскоро се видяхме в едно кафе близо до Докторската градина и пихме уиски“, сподели Ицо Петрофф. Реших, че книга с такова заглавие ще бъде подходяща за едно осиновено сираче от провинцията", поясни рокаджията. Ицака върна лентата назад и спомни, че бъдещият паркетен лъв е бил „много умно и талантливо момче“, но е трябвало да поработи върху себе си, за да отлюспи „провинциалните си налепи“. „В София му се наложи първоначално да си вади хляба с неща, много далече от неговите интереси и призвание, но това го закали и амбицира“, убеден е Ицо Петрофф. Независимо дали ще бъде сред хай гостите на партито за 60-ия ЧРД на Лорда, рок ветеранът ще вдигне тост за негово здраве, защото преди години и самият Минчев му е посветил цяло стихотворение - „Вари ме, печи ме, такъв си оставам“. Петрофф е много горд с това посвещение и смята, че го е заслужил на 100 процента. Най-малкото с това, че е бил един от първите ментори по пеене и добри обноски на младия Евгени Минчев. „Тогава Евгени започваше да изпълнява песните на Емил Димитров и на пианото му акомпанираше един мой тогавашен познат Радо Шоу, който през 90-те беше станал доста популярен", разказа Ицака.

В един момент аз поех Евгени през деня, а през нощта го пое бившият актьор от Младежкия театър Васил Андреев, пръв приятел на Емил Димитров, поет и негов текстописец“, довери още рокаджията. Самият юбиляр засега не издава подробности от купона в известно столично артсредище на 15 юни. От социалната мрежа става ясно, че за гала събитието се е пипнал с нова прическа, за която светските хроникьори са единодушни, че с нея Лорда е счупил собствения си рекорд по ексцентричност.

Един от гласовете, които ще озвучават партито на Минчев, е на младата певица Сантра. За нея той е написал текста на парчето „Негрони“ - в чест на любимата напитка на Лорда и неговото гадже. Оттук познатите на Минчев правят извода, че на ЧРД-то на светския барометър негронито ще се лее като вода.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 3 месеца
0
Мечтае милият за нещо по-така, ама повече от турчетата по строежите не е видял
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
nix
преди 3 месеца
-1
Атака съберете се всички баби от цяла България, барем поканете някой 22 годишен по прашки да излиза от някоя торта да оплакнете окото.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени