Инжекциите превърнаха Галена в развалина

03 Септември 2023, 10:10


Фолк звездата Галена е само на 38 години, но вече е пълна развалина. Смядовката често се чувства зле и отменя участия. Преди няколко дни са били последните здравословни проблеми на брюнетката, която припаднала за пореден път и разтревожила семейството си. Изпълнителката е отменила изявите си в близките дни, като не съобщава защо участията й няма да се състоят. „Уикенд” научи, че Галена не е спирала да се боде с инжекциите за диабетици „Оземпик” от близо година и половина.

 

Близки на Галена смятат, че влошеното й здраве се дължи на медикамента, благодарение на който смъкна над 10 килограма и в момента е кожа и кости. Той обаче е изключително коварен, тъй като не е предназначен за отслабване, а за регулиране на инсулина. Ако се ползват от недиабетици, инжекциите „Оземпик” може да имат фатални последици за здравето, както е при фолкаджийката, която редовно повръща и няма сили да стане от леглото си.

Имунната система на певицата е срината, а организмът й е силно изтощен. Галена дори на няколко пъти влиза в болница, където я свестяваха със системи. Мъжът на звездата – бизнесмен Галин, се е видял в чудо от упоритата си жена, която не искала да спре да се боде, дори и в името на двете си деца. Семейството на изпълнителката на „Стара каравана” не можело да я убеди да приключи с инжекциите.

Лекарството представлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката. Той се изписва с протокол, представен пред Здравната каса, на лица с диабет тип 2 – по една инжекция на седмица. Лекарството потиска апетита за сладко и така води до неусетно отслабване без мъчения. Курсът се състои от общо 4 инжекции – по една всяка седмица, а четвъртата – 15 дни след последната.

Галена не само че не е диабетик, но и не спира с курса за лечение от началото на 2022 г. Брюнетката се харесвала кожа и кости, като в никакъв случай не искала да се види закръглена или с нормално тегло, защото в момента е под нормата.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рррр
преди 3 седмици
-4
Заради "славата" на тези инжекции ли бяха изчезнали от пазара някой медикаменти за диабетици? За някой хора това е животоподдържащо лекарство!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
еньо
преди 3 седмици
-2
Да.Май още от популярните ни девойки са на такива инжекции.Но това за Галена даже не съм сигурна,че е вярно!Все пак този сайт е клюкарски и 99% от написаните статии са пълна измислица! Доколкото знам всичко тръгва от Ким Кардашиян ,за да се напъха в прословутата рокля на Мерилин Монро използва този препарат.И хоп-ето ти опасна мода стигнала и до нас.
1
преди 3 седмици
0
Докато не стане някоя беля няма да си вземат поука тия суетни кранти.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Fen
преди 3 седмици
-4
Вафлата, не я ли чука редовно?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бай Хой
преди 4 седмици
-31
На мен пък ми харесва!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 4 седмици
-19
Това на снимката ако е развалина не знам...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени