Йосиф Сърчаджиев оставя Алекс без наследство

https://hotarena.net/laifstail/iosif-sarchadjiev-ostavia-aleks-bez-nasledstvo HotArena.net
Йосиф Сърчаджиев оставя Алекс без наследство
Йосиф Сърчаджиев е на път да остави извънбрачната си дъщеря Александра без наследство, узна HotArena.


Актьорът обяви, че продава любимата си вила в ловешкото село Кирчево. Преди няколко години той се раздели и с къщата си в Синеморец. Йоско и жена му Райна продали земята си и прилежащите към нея сгради, защото спокойното в миналото селце постепенно се превръщало в шумен бетонен курорт. Общият им дом в столицата артистичното семейство планира да остави на общата си дъщеря Ана идоведения син на Сърчаджиев от първия брак на Райна - Пролетин. 


37-годишната Алекс не очаква да получи и стотинка от баща си и опроверга слуховете, че го съди заради имоти. Актрисата обаче е споделяла, че леденото отношение на Йосиф към нея било заради страха, че тя ще има претенции към имотите му. \"Не ме интересуват никакви негови имоти. Говорим за несъществуващи неща и несъществуващи за мен хора\", лаконична е по темата Алекс. 


Липсата на ангажименти в последните месеци заради пандемията принудила Йосиф да вземе тежкото решение да пусне за продажба имота си. Вилата от 120 квадрата била обявена за 53 000 лева. Дворът и къщата били в перфектно състояние и по нищо не личало, че става въпрос за селски имот. Сега той и Райна обитавали само софийския им апартамент. Те планирали с продажбата на селския си дом да подсигурят старините си. Така на практика Сърчаджиев лишавал от наследствените й имоти дъщеря си Александра. 


Актьорът никога не е крил, че зад всички важни решения в живота му стои именно жена му Райна, която му е кака с две петилетки. Не ги раздели дори аферата му с Пепа Николова и раждането на дъщеря им. Сърчаджиев никога не е виждал 9-годишната си внучка София, пише Минаха години. 

8 Коментара

k

преди 3 години

Е гадно,все пак Алекс и дъщеря и нямат вина за миналия живот на Пепа.Жалко също,защото като актьор много харесвам Йосиф Сърчаджиев.Нямаме право да ги съдим,но не е хубаво така.

Коментирай

??

преди 3 години

Всеки сам е отговорен за живота си. Отговорен за свойте действия,решения.възходи,падения. Никой не е длъжен на никой. Сърчеджиева се справя и ще се справя сама. Ще е по-силна!!! Баща и/уважавам неговият талант/ със решенията си помага на дъщеря си да се гордее със себе си. Дано и Йосиф Сърчеджиев има в живота си морални,етични,човешки причини да е горд от себе си!!???

Коментирай

4444

преди 3 години

Тоя без баща я е оставил вие за некакво наследство говорите!

Коментирай

Антония

преди 3 години

Тоя филм няма как да стане, освен ако не продадат и апартамента. По закон Александра има право на запазена част като законно припознато дете. Нещастник абсолютен, като си е правел кефа мъж голям, а после дим да го няма. Сашка и сираче остана, и вдовица, ма той да трепери още за утрепаните си колиби, той Господ вижда.

Коментирай

кккк

преди 3 години

не при всяка бръмчалка, която си први сметките да развали семейство, за да изгради нейното си щастие се получават нещата. Майка й е знаела, ч е тоий има семейство и взпреки това започва афера с него.

Коментирай

До кккк

преди 3 години

Майка и е знаела, че той има семейство... А той като е имал семейство, защо се е закачил на една "бръмчалка" ?

Коментирай

ми,

преди 3 години

Писна ми от драмите на ''горката''Алекс която се навря в семейството на Иван Лакин подобно на майка си.Има много хора дори не признати от бащите си/а тя е/без наследства.С какво тя е по-различна?

Коментирай

хм

преди 3 години

Има жени като дамгосани... Алекс израсна без баща, хвана се с мъж алкохолик, изгуби го... Едва ли очаква каквото и да е от така наречения си 'баща'. Макар че вероятно той би сторил добро на собствената си душа, ако й остави нещо. Така и така не се е погрижил никога за нея, като компенсация за грешката си. Но едва ли. Такива мъже се хващат за полите на майките си или на жените си - поиграят си малко и хайде обратно, и каквото каже Жената с главно Ж.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.