Ирен Кривошиева дели със сестра си наследството от майка си

01 Май 2023, 10:00


Лиляна Кривошиева е била заместник-кмет на София в първите години на демокрацията

 

Ирен Кривошиева чака сина си д-р Владимир Данаилов да долети от Съединените щати, за да уредят заедно наследството на майка й, научи „Уикенд” от самата актриса. Кинозвездата погреба родителката си на 4 април.


„Лекарите от ИСУЛ 3 пъти връщаха мама към живота. Въпреки усилията им обаче, тя почина на 28 март. Наложи се да изчакаме сестра ми да се прибере от Америка, затова погребението беше 6 дни по-късно. Тези дни ще дойде и Влади за 40-дневния помен на баба си, който ще е на 6 май. Искам момчето ми да бъде до мен, докато решаваме как да разделим наследствените имоти”, сподели пред репортер на вестника ни екранната Тинка от „Хотел Централ”. След което допълни, че със сестра й ще трябва да се споразумеят за апартамент в идеалния център на София, 2 магазина, земи и гори.


Малцина знаят, че майката на актрисата Лиляна Кривошиева, е адвокат със солидна практика и дългогодишен служител на важни позиции в Столична голяма община. В първите години на демокрацията достолепната дама дори е заместник-кмет на столицата. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени