Ирен Кривошиева стана жена на политик от БСП

17 Май 2023, 07:09


Ирен Кривошиева стана жена на политик в столичната постановка на фарса мюзикъл на Недялко Йорданов „Две жени, без да се брои мъжът“ написана целево от известния поет и драматург за юбилея му преди три години. Пиесата вече се играе с нов актьорски състав - Ирен Кривошиева и Роси Русева. Ирен влиза в ролята на Недка, чиито мъж изневерява със Златка (Роси Русева“.

 

Новината е в избора на актрисите за ролите, защото както призна самият Йорданов пред „България Днес“, той е замислил образите специално за съпругата си Ивана Джеджева и Доротея Тончева.

 

Въпреки че преди няколко дни погреба майка си - видната столична юристка Лиляна Кривошиева, Ирен се раздаде без остатък и с младежки хъс на сцената. Салонът гръмна от аплодисменти, когато двете актриси разголиха и политическа сатира зад до болка познатия водевил с любовния триъгълник мъж-жена-любовница. Неверният брачен партньор на Кривошиева се оказва голяма клечка - член на Висшия съвет на БСП и високопоставен служител на министерството на културата.

 

 

Между зарязаната съпруга и нейната съперница на няколко пъти прехвърчат искри заради политическите им пристрастия. „Ти си за Бойко, нали?", атакува Златка, а Недка веднага я срязва, че е червена бабичка. В един момент Ирен даже си позволява, макар и за кратко, пародийна имитация на лидера на ГЕРБ, докато колежката й се опитва да спаси любовните писма на общия им Тончо, за да не бъде изобличен в медиите от законната си половинка „И тогава край на кариерата му", опасява се метресата. На финала палавият политик, междувременно завъртял сексуална афера и със студентката Магдаленна, е поканен да се пресели на друга планета с кораба на извънземните, с които контактува жена му.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени