Ирина Тенчева издава кулинарна книга

https://hotarena.net/az-jenata/irina-tencheva-izdava-kulinarna-kniga HotArena.net
Ирина Тенчева издава кулинарна книга
Ирина Тенчева е на път да сбъдне голяма своя мечта, узна HotArena.


Половинката на Иван отдавна е загърбила телевизията и се е отдала на кулинарията. Тя често дава рецепти в своя инстаграм профил и съвсем скоро смята да пренесе всичко в книга, пише България днес. 

7 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Айде поспрете се малко бе, стига с това готварсто и с тези гурмета. Хората пари за хляб, леща и ориз нямат, вие трупате пазара с ненужна хартия. Ирина, не ни занимавай със себе си, радвай се на щастието си и харчи парите на Иват от Спермата.

Коментирай

Стринка

преди 3 години

Много се радвам, но няма да си я купя.

Коментирай

Кристина

преди 3 години

Добре й го каза. Да си му харчи парите, тя ресторант си отвори, та за книга ли няма да го изкрънка! Ама той си е виновен. Човек каквото сам не си направи, никой няма да му го направи- важи и за двамата в този случей! Много по ми допада жената на Андрей. Засега!

Коментирай

4444

преди 3 години

Само като и видя на тая името и не мога да не напиша някой хейт. Не съм злобна,но таз е такава лицемерна и подмолна,че майка плаче.

Коментирай

И аз така

преди 3 години

Толкова неприятна особа и като привлече тоя монотонен глас ми иде да повърна.....и тя като Венета клюкарката прописа....аман от бездарници

Коментирай

ПАК ЛИ ИРИНА, ИЗСКАЧА ОТВСЯКЪДЕ

преди 3 години

не, не , че не е мой тип човек, обаче в момента в който хейтеше Вихра след като оплете мъжа и ......ами не си първата харесала чужд мъж, обаче не можеше ли да си мълчиш тактично, за да не те хейти обществото така...освен Вихра да ти се извини , че има дете от Иван, нищо че вие се познавате с него от училище още и всъщност Иван е избрал Вихра.....то бива нагла НАГЛОСТ, но това прескача всичко нормално и не ..не е хейт...това общество има някакви неписани правила-с които нормалните и интелигенти хора се съобразяват.... и не не ми е ок да ме поучава , па макар и за готвене...някак нищо нормално няма да науча и в готвенето усещам

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Стрина Ирина да не се разсейва с излишни книжлета,а да следи Иванушка,че му изтичат очите по Мис Проститутка 2018г-Осипова и Тони Косъма.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.