Ирина Тенчева в бизнеса на Дон Корлеоне

https://hotarena.net/az-jenata/irina-tencheva-v-biznesa-na-don-korleone HotArena.net
Ирина Тенчева в бизнеса на Дон Корлеоне

Ирина Тенчева е сертифициран дегустатор и производител на зехтин. 

А това, както всеки, който е гледал „Кръстникът“ знае, че бе основният законен бизнес на Дон Корлеоне. „Обожавам маслините и като сертифициран дегустатор и производител лично ще отговори на всички ваши въпроси, свързани с производството на качествен зехтин“, казва Ирина и добавя, че в Гърция има фабрика  партньор, с която произвежда зехтин.

7 Коментара

хахаха..........

преди 2 години

.Всестранно развита личност тая Ирина бе.........от камък ,пари прави......А иначе е минала покрай Дон Корлеоне.

Коментирай

hhhhhhhh

преди 2 години

Офффффф, писна ни на всички от стрина! Хвана един балък с пари да я издържа, защо не си седи в тъпото кафене-ресторант и да си пие винце на спокойствие, ами трябва да ни занимава със себе си?! Малко ту мъч идва! Иначе се бият да се аристократи, а мрат за хорско внимание. Толкова евтинджос, че проститутките в България са на по-високо ниво.

Коментирай

Баба Яга

преди 2 години

Всеки грък с пет- шест маслинови дръвчета има такава фабрика- партньор. Нещо като нашите лозя и Винпром. Айде струг с таз пача вече. Купи си една барака около Халкидики и не се трае.

Коментирай

тая

преди 2 години

тая само от маслиновите градини не беше изниквала....от най*добрата майка. стана най добрата пачавра..

Коментирай

HahoHihi

преди 2 години

А най-доброто й качество е да омайва балъци с пари. Още преди да стане известна в багмамма беше споделяла, как ходи с шефа си, забременява от него и абортира по негово настояване, защото и двамата са семейни по това време. Опитва с този, с онзи и наш Иванчо се върза. След като стана известна пусна всички връзки да й изтрият постовете в бгмамма и само нейните са изтрити. Обаче една потребителка ги има записани и ги показа преди известно време.

Коментирай

Ирино,.... е па нЕма по -досадно същество...

преди 2 години

Ама как пък не разбра че освен иванчо , ама на никой не го вълнуват твоите напъни да станеш нещо....кат НЕ ставаш, не ставаш.....

Коментирай

1

преди 2 години

Оправна и напориста жена е,не завиждайте, не всяка го умее. С 1000 неща се е захванала, три деца е родила, засужила си е мястото, на което е. Възхищавам се на такива жени.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.