Искри прехвърчат между Рачков и Мария Игнатова

https://hotarena.net/lubopitno/iskri-prehvarchat-mejdu-rachkov-i-mariia-ignatova HotArena.net
Искри прехвърчат  между Рачков и Мария Игнатова

След две години раздяла и вече с нови любови, пак прехвърчат искри между Мария Игнатова и Димитър Рачков. Неловки паузи и двусмислени реплики, силни и дълги прегръдки, продължителни и изпиващи погледи и една предполагаема целувка за финал се коментират след като Рачков посрещна бившата в шоуто си по Нова тв. Поводът бе събирането на екипа на „Господари на ефира”, като част от темата в неделя - култови тв предавания.

„Има един Нойзи, който гледа телевизия някъде там и пот се лее от него. Страхотно предаване тази вечер!” - кратък, но пък съдържателен и находчив коментар на зрител във фейсбук под пост със снимки от запомнящата среща на бившите влюбени на сцената на „Забраненото шоу на Рачков”. Визира се журналиста и коментатор Ивайло Цветков-Нойзи, за който Мария се омъжи в началото на тази есен. И Димитър Рачков има нова половинка – младата блондинка Анита Димитрова, която във въпросната вечер гледа шоуто от първия ред. Въпреки че продължиха с нови любови и вече са изминали две години от раздялата им, зрителите са категорични, че между Мария Игнатова и Димитър Рачков все още има химия. Обясняват го с това, че около 10 години бяха заедно и даже живееха под един покрив.

„Някой липсва”, вметна певецът Рафи Бохосян, който е част от бенда на предаването. Отбеляза го малко след като Рачков посрещна колегите си от „Господарите”, представяйки ги като старите водещи. И затова те излязоха на сцената, накуцвайки. „Знам, Зуека, включихме го”, отвърна Рачков, визирайки Васил Василев-Зуека, който присъстваше дистанционно, тъй като се премести неотдавна със семейството си в Испания. „В моето шоу никой не липсва”, каза Рачков, след като Рафи настоя, че знае кой има предвид. Водещият представи Мария Игнатова като примата на „Господари на ефира”. Тя се появи в ослепителна червена рокля и акостира директно в обятията на Рачков. Двамата обвиха ръце един около друг. Останаха така няколко секунди, в които Рачков енергично разтриваше гърба на Мария.

Блондинката седна до Малин Кръстев, който отбеляза, че веднага се ориентирала към него. „Естествено, куцо, кьорово и сакато е до нея”, заяви Рачков. Може би имаше предвид шегата в началото със „старите водещи”. Веднага след това попита Мария Игнатова как се чувства. „Развълнувана, вихрушка от емоции, сякаш за първи път стъпвам на сцената”, отвърна блондинката. „Слушам те, да”, каза Рачков и се разсмя. Мария каза само, че той задава въпросите. „Искаш да разкриеш всичките си чувства”, допълни Мария, широко усмихната. Последва неловка тишина. „Да помълчим”, намеси се Малин Кръстев, докато водещият на шоуто гледаше втренчено бившата си. Веднага след това Рачков обяви, че се шегува, като така създаде впечатлението, че неловкото мълчание и изпитателния му поглед към Мария Игнатова са целенасочени, за да разсмее гости и публика. Темата не бе продължена. Водещият премина към въпросите, започвайки с този дали „Господари на ефира” липсва на колегите му.

Тук свърши неловката ситуация или поне така изглеждаше, защото в следващите минути, в които към гостите се присъедини и продуцентът на „Господарите” Джуди Халваджиян, се засегнаха най-вече сериозни теми. Обсъдиха, че са работили заедно 17 години в сваленото предаване. Рачков станал водещ, благодарение на Малин Кръстев. Заместил го в „Господарите”, когато Кръстев снимал филм, след което Рачков останал в екипа на предаването. Мария Игнатова си припомни новогодишната програма, когато вече знаели, че може и да няма „Господари на ефира”. Трябвало да отправят пожелания към зрителите, при което тя се разчувствала. Димитър Рачков си припомни, че се разплакала. „Да, не можах да продължа, разстроих се... Утихнаха всички в апаратната, утихнаха всички в публиката”, сподели Мария Игнатова и допълни, че тогава режисьорката, също развълнувана, я помолила да продължи. Обсъдиха как с „Господарите” помагали на обикновените хора, как след като предаването било свалено, нямало политическа сатира в тв ефира, а била нужна, защото така хората преживяват трудни времена – „с лъжичка хумор и ирония”.

Пуснаха и архивни кадри от куриозни случки и гафове в тв ефира, от които най-смешна беше тази с Малин Кръстев между Рачков и Зуека. Във видеото Малин прекъсва колегите си, защото се чувства странно: „Господи, това не е истина. На мен ми се е*а майката – от тази страна ми духа, от тази ми е топло... На едната ми обувка ми е топло, на другата ми духа”. Вече на сцената на „Забраненото шоу на Рачков” Малин Кръстев поясни, че единият му колега бил пуснал вентилаторче, защото му било топло, визирайки Рачков, а другият студувал и затова държал включена печка. Показаха се и кадри от партита за рождените дни на „Господарите”. Покрай тях Мария Игнатова и Димитър Рачков си припомниха времето, в което бяха двойка. Видяха се заедно на екран в клипче от купона за 5-тия рожден ден на „Господари на ефира”. В него Мария, широко усмихната и плътно до Рачков, си слага шапка, докато той разговаря с колега.

На финала на предаването, когато Рафи запя и всички гости затанцуваха, Мария Игнатова и Димитър Рачков бяха далеч един от друг. Поклащаха се и пляскаха в противоположните краища на сцената. Когато обаче се появиха финалните надписи на шоуто, водещият преодоля разстоянието до бившата си любима. Пак последва дълга и продължителна прегръдка. Дали нямаше и целувка, пък било то и приятелска? Имаше момент, в който така изглеждаше, но не може със сигурност да се каже. Тъкмо тогава бе сменена перспективата. Тв екранът обхвана и бившите влюбени, и гостите, и цялата публика.

 

 

3 Коментара

1

преди 2 години

Хубава двойка бяха не знам защо се разделиха. Личеше му на Рачков като седнаха после тя на канамето между другите а той на стола си. И после камерата дадоха близък план между двамата и на двамата им светваха очите особено на Рачков

Коментирай

11

преди 2 години

Добре, че се разделиха...сега и двамата изглеждат 10 пъти по -щастливи....

Коментирай

Анита

преди 2 години

Старата любов ръжда не хваща. И двамата се обичат още и им личи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.