Истината! Андреа търпяла Кобрата заради феновете си (Подробности)

https://hotarena.net/pod-pricel/istinata-andrea-tarpiala-kobrata-zaradi-fenovete-si HotArena.net
Истината! Андреа търпяла Кобрата заради феновете си (Подробности)

Далеч от истината са появилите се тези дни слухове, че фолк певицата Андреа и боксьорът Кубрат Пулев са се събрали. Двамата не са се сдобрили, но и 

 

никога няма отново да са заедно.

 

Това разкриха източници, близки до \"Галерия\".

Миналата седмица светската двойка бе забелязана в столичен хотел, откъдето тръгна и мълвата за възобновяването на връзката им. Всъщност срещата им била съвсем случайна – Кобрата бил в хотела на работна среща, докато Андреа пазарувала от магазина в сградата.

 

„Това, че не се нападат публично, и са запазили добрия тон, не означава, че са се сдобрили. И двамата са интелигентни хора и след раздялата се разбраха да запазят достойнството един на друг“, разказват техни близки.

Всъщност истината е, че последните години от

 

връзката им били доста мъчителна

 

и за двамата. Фолк певицата отдавна била изстинала към Кобрата и живеели като съквартиранти. Единствено заради имиджа си Андреа не се разделяла с боксьора. Изпълнителката на „Неблагодарен“ е една от малкото фолк певици, които през цялата си звездна кариера са били с един-единствен мъж. Феновете й винаги са я оценявали като високо морална и стойностна жена.

 

„Андреа не можеше да си представи да стъпче този граден с години имидж. Предпочиташе да остане с Кобрата докрай, но не и да разочарова феновете си“, описват я нейни колежки. Не могла обаче да преглътне целувката на боксьора с репортерката Джени Суши.

 

Тези дни Андреа отново изригна на тема ценности, като нападна бившия си шеф Митко Димитров. „Спри да се държиш като хлапак и започни да се държиш като мъж. Ти сам каза, че съм

 

единствената певица, която има морал,

 

седейки 13 години с един мъж. Жалко, че не успях да те науча поне малко на този морал“, написа певицата в социалната мрежа. Повод за думите й бе проваленият концерт на „Планета“. Андреа си позволи остри критики към музикалната компания, а Митко Димитров не й остана длъжен.

 

8 Коментара

Рони

преди 4 години

Авзлейке, за какви фенове говориш? Ти си пълна скръб по отношение на пеенето.

Коментирай

Шок

преди 4 години

Хахахахаха от цялата работа аз не разбрах какво общо имат феновете й с Кобрата ?! Те да не са дует

Коментирай

WTF

преди 4 години

Абе вие бъзикате ли се с нас с тази статия? Понеже ей така си е стояла с него, майка й и баща й наляха пари в кариерата му и тя го следеше нон стоп да не му шарят очите!

Коментирай

е

преди 4 години

Ко? Не! :)))

Коментирай

Хахаха хихихи

преди 4 години

Хубава е да си ,вярва-нищо лошо.Тя си гледа и само снимките минали през фотошопа,не се поглежда в огледало за тава си вярва и настоява,че е слаба.Той и Кубрат много го болеше и боли за нея.Когато тренираше в Германия и почти не се прибираше,той жена не е поглеждал и сега след раздялата друга не поглежда.Не стига,че прави всичко възможно да не я излага през годините и че ако той не я споменаваше като гостува в ТВ едва ли някой щеше да я отразява още.Външния й виден е от значение ама тя не може и да пее,само плейбек.Да са живи и здрави родителите й да я издържат до пенсия.

Коментирай

хаха

преди 4 години

Хаххахаха Не бил поглеждал докато бил с нея, че и сега не бил... Ти от коя планета слизаш току-що?

Коментирай

До хаха от хахаха хихихи

преди 4 години

То при теб има също голям проблем-не схващаш иронията ми в коментара,но това не се учи а си е отчасти природнна даденост.На едни се дава,а други са ощетени-така,че споко вината не е изцяло в теб!

Коментирай

е

преди 4 години

Ще има да си спомня с тъга за хубавите изминали години...това ще и остане.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.