Истински ад очаква участниците във „Фермата“

960
17 Септември 2018, 23:00


„Добре дошли в ада“. С тези дума започна първата реч на новия фермер на седмицата Милена, видя HotArena.


Лесовъдката си спечели възможността в следващите дни да ръководи стопанството, след като успя да надвие в един изключително оспорван двубой конкурентката си за поста Ваня Стамболова.


Събралите се около лятната кухня участници чуха от първо лице изискванията, които ще трябва да покриват, докато са под управлението на Милена. Тя даде да се разбере, че ще очаква пълна отдаденост в изпълнението на седмичните задачи. Всички ще трябва да се държат подобаващо с новата си шефка, ако искат да няма наказания.


Въпреки че заяви, че не желае да има скандали, още с първите си думи Милена успя да си навлече гнева на сприхавата софиянка Христина. Купонджийката не се сдържа, след като Милена изиска от нея да бъде по-отговорна към работата, което според момичето тя досега стриктно е правила. „Не се ядосах, побеснях. Тя каза да бъда по-отговорна, а аз не съм безотговорна“, обяви пред камерите на „Фермата“ Христина.


Именно в Христина и в устатата й дружка от село Кула Радилена, Милена вижда най-сериозните си проблеми като шеф, защото и двете са провокаторки.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени