Юлиан Костов заби млада колежка

https://hotarena.net/laifstail/iulian-kostov-zabi-mlada-kolejka HotArena.net
Юлиан Костов заби млада колежка
Българският актьор Юлиан Костов, печелил няколко награди \"Най-добър актьор\" на филмови фестивали в САЩ и по света, заби млада колежка, видя HotArena.


Става дума за актрисата Мария Бакалова, известна с участието си в \"Бащата\" - филма, който предизвика истински фурор, след като грабна заветния Кристален глобус в Карлови Вари. Това загатна самата тя, споделяйки фотос в социалната платформа Фейсбук. На кадъра двамата позират широко усмихнати, като впечатление прави посланието, оставено от Бакалова. 


\"Обичам те, бе, беб\", пише тя и добавя още \"началото на един нов свят\", вмъквайки любовен емотикон. Според близки до актьорите, те се познават от няколко години. Очевидно професионалните им отношения са прераснали в любов или поне това подсказва публикацията, качена онлайн в края на месец март т.г.


Мария не успява да присъства в Карлови Вари по време на голямата победа, но изживява с вихрушка от емоции връчването на престижния приз. Получава редица похвали както от колеги, така и от симпатизанти на филмовата продукция, пише Телеграф. Костов пък е мечта за редица момичета. 


Наричан още \"младият Робърт де Ниро\", почти не говори за личния си живот, основният фокус са кинопроектите, в които участва, както и бъдещите такива. Преди САЩ, постига успех и в Лондон.

4 Коментара

натфиз

преди 3 години

Значи с Блатечки си я спорелят, защото и той си я ползва много често и от много отдавна.

Коментирай

Запознат

преди 3 години

Мимето е много палава,овърша почти целия натфиз ама така са напористите от провинцията

Коментирай

Вярно е

преди 3 години

тя е на повикване на Блатечки. Вкара я в натфиз, а пред нас твърди, че е с Диляна, защото го изнудвала и ще го чака колкото трябва, защото я обичал.

Коментирай

Смотана е

преди 3 години

Супер некадърна е,винаги и дават някви драматични роли защото гледа като блъснат кон и няма никво излъчване,никой не я харесва от нейния клас

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.