Юлиан Вергов беснял в самолет

22 Декември 2022, 17:00


Скандален случай с участието на актьора Юлиан Вергов взриви социалните мрежи. За него разказа писателят Красимир Симеонов, който твърди, че е бил очевидец на ситуацията, в която звездата на Народния театър си изтървал нервите на борда на самолет.

Симеонов е публикувал разказа си за случилото се преди точно месец в своя личен фейсбук профил, а историята провокира, лавина от коментари.

 "Насилието над актрисата Диана Димитрова, за което тя сподели в социалните мрежи. Много рядко вземам отношение по злободневни теми. Но понеже скоро се оказах случаен свидетел на едно изстъпление на Юлиян Вергов...  

28.11.22, понеделник, сутрешният полет Варна - София. След кацането и преди окон- чателното спиране на самолета една жена стана от мястото си и започна да си сваля багажа.

Стюардесата й направи забележка по уредбата и всичко щеше да свърши дотук, ако не беше великият актьор Вергов, който се разкрещя на жената. Хората в салона се умълчаха, той си крещеше, вероятно смятайки се за голям мъж. Беше доста неловко, защото споменатият е разпознаваемо лице и тази проява на агресия беше смущаваща за всички присъстващи. Това е случката.

По-скоро ме изненадва реакцията на широката публика от подобни ексцесии. На какво се чудим?! На мутробарока, в който живеем? На дебилния „елит“, който дава тон за развитие на тези процеси? На неолибералния фашизъм, който създава подобни човеци и ги лансира? На мръсотията в днешното ни общество, в което е по-модно и по-препоръчително да си интелектуален пехливанин, отколкото честен творец, застанал зад унижените и оскърбените и въобще зад истината? И най- накрая на собственото си малодушие, което търпи цялата тази измет?!

Защото проблемът наистина е доста по-сериозен.

По-смелите ще признаят, че навсякъде в творческите обединения е така.И ще са прави - мутрогенезата на псевдодемокрацията ни е залегнала в основите на всички творчески съюзи у нас. Където обикновено няколко овластени бимбашии обират мазнината с мръвката от казана с врящия курбан, а останалият народ хрупа праз и лук отстрани, върти послушно  опашка и чака да му метнат някой оглозган кокал... Боже, благодаря ти, че съм част от тази мизерия!", пише Красимир Стоянов.

Всъщност в последния месец Юлиан Вергов е сред най-коментираните български звезди, пише „Ретро. Все още тема No1 в арт- гилдията и в обществото е скандалът около актрисата Диана Димитрова, която разкри, че преди 5 години е била пребита от свой колега по време на снимки. Но продължава да не назовава директно името му.

32-годишната Диана нашумя с ролята си на д-р Зорница Огнянова в хитовия докторски сериал „Откраднат живот“, където с Юлиан Вергов по сюжет имаха връзка. След изявлението на актрисата в медийни публикации се появи версията, че тъкмо той може да е човекът, за когото говори Димитрова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Защо, бе?
преди месец
0
Бг звезди ли? Пха хабха ха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени