Юлиан Вергов закъса с краката

16 Октомври 2022, 12:00


Юлиан Вергов хвърли в паника своите фенки, като показа в социалните мрежи снимка от болнично легло. Много от дамите, които въздишат по актьора, решиха, че това е кадър от негова нова роля. Други обаче забелязаха фланелката му с надпис „Поетите” и загряха, че става въпрос за реален престой в болнично заведение.

 

Любимият блондин на родните зрителки, изглежда, има сериозен проблем с краката. В понеделник, показвайки своята снимка на болнично легло, той обяви: „Малък ремонт”. Повечето му последователи, включително звездата Орлин Павлов, пожелаха на актьора скорошно оздравяване. Тв водещият Димитър Павлов прояви духовитост, като попита дали ремонтът е на съединителя. Звездата отговори: „Носачите”. Така и не стана ясно точно какъв е проблемът на Вергов, но някои разчетоха в отговора му намек, че не е добре с краката.

На следващия ден вече стана ясно, че звездата действително е имал проблем с долните крайници и то не за първи път. Той показа снимка с един от най-известните ортопеди в страната ни – д-р Христо Мазнейков. От думите, с които Вергов коментира фотографията, стана ясно, че двамата са близки и че не се виждат за първи път по повод оплаквания на звездата от проблеми с краката. „За пореден път доктор Мазнейков ме спретна на крака. Обичам си приятелите. Благодаря”, написа актьорът в социалните мрежи.

Явно той има сериозни здравословни проблеми, за които досега не е споменавал. На сцената и пред камерата изглежда здрав и стабилен, но вероятно страда от доста травми, както много други негови колеги. Който е ходил на театър, знае каква енергия изразходват актьорите по време на представления, особено когато ролите им са свързани с много движение на сцената. За да поддържат добра форма, им се налага и да се подлагат на изтощителни спортни тренировки, така че не е изненадващо, че много от тях получават травми и се оплакват от болежки в краката и кръста. В случая с Вергов обаче е любопитно, че дори на болничното легло той позира усмихнат. Във филма „Маймуна”, в който преди години участва, героят му изпада в кома, но през цялото време е усмихнат. Нищо чудно актьорът да е взел оттам идеята за снимката си.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени