Юлиана Дончева и Кали с най-млади мъже, Мария Силвестър кака на гаджето със 17 г.

https://hotarena.net/pod-pricel/iuliana-doncheva-i-kali-s-nai-mladi-maje-mariia-silvestar-kaka-na-gadjeto-sas-17-g HotArena.net
Юлиана Дончева и Кали с най-млади мъже, Мария Силвестър кака на гаджето със 17 г.

Казват, че възрастта не е порок. Дали това наистина е така, особено когато се отнася до любовта. Голямата разлика в годините не впечатлява никого, особено когато тя е в полза на силния пол. Стане ли дума обаче за обратната конфигурация, у нас все още много хора се шокират.

В Холивуд отдавна се приема за нормално зряла жена да има връзка с по-млад партньор, родните вип дами, дръзнали да представят по-младите си партньори, често попадат под ударите на общественото мнение. Ето кои популярни жени у нас делят живота си с по-млади половинки. Една от първите двойки, които разбиха стереотипите, беше тази на Юлияна Дончева и Станислав Недков - Стъки. Една от най-красивите българки събира смелост и се развежда след близо 20 години брак. На 44-годишна възраст красавицата среща бъдещия си съпруг, който тогава е само на 28, писа Телеграф.

Юлияна Дончева никога не е криела, че разликата между двамата е цели 16 години. Това обаче не се превръща в пречка за любовта им. Двамата сключват официален брак преди 11 години. Неведнъж в интервюта ММА боецът е споделял за съпругата си, че именно тя е жената, която той винаги е търсел, а любовта им според двамата продължава да бие със същата страст и до днес. Преди 7 години Дончева ражда на 49-годишна възраст Юлияна ражда дете на своя любим и така семейството става завършено. 

Изпълнителката на „4:4:2“ Кали също е популярна с това, че си пада по по-млади от нея момчета. Новата любов на певицата е с 15 години по-млад от нея и е от Пловдив. Казва се Атанас и двамата с Кали имат връзка  повече от 2 години. Слухове разказват, че отношенията им започнали, докато Кали е все още с бащата на третия си син - Владимир. Кали и Анастас често са засичани както в Асеновград, така и в Пловдив. Въпреки това двамата не са афиширали отношенията си в публичното пространство, нямат и публикувана обща снимка. 

Красивата Мария Силвестър също има връзка със 17 години по-младо момче от нея. Приятелят на Мария е роден през 1994, а синеоката водеща е родена през 1977. Тази голяма разлика във възрастта не пречи на двамата влюбени да поддържат отношенията си. Двамата са заедно от 2 години и макар във връзката им да има спадове, до окончателна раздяла не се е стигнало, споделят запознати. 

Естрадната певица Кристина Димитрова също споделя живота си с 14 години по-млад мъж от нея. Макар и да нямат официален брак, те са заедно над 20 години. По думите на Кристина са изключително щастливи и влюбени. Изпълнителката на „Добре ми е така“ не искала да сключва брак, защото вярвала,  че ако мине отново под венчилото, огънят на страстта помежду им ще угасне.

С две деца от по-млад с 12 години мъж може да се похвали певицата Еми Стамболова. Въпреки разликата певицата е споделяла, че с него са много щастливи и лудо влюбени. 

Съвсем наскоро певицата Сантра стана майка за първи път на 38 години. Бащата на детето й се казва Кристян и е с цели 12 години по-малък от нея. Двамата имат връзка от около 2 години. Певицата и бъдещата й половинка се запознават по време на събитие, на което са поканени от общ познат. Това, че Кристиян е с 12 години по-млад, не пречи на певицата да започне връзка с него. Тя обаче не е била съвсем безпроблемна и двамата неведнъж се карали, една от свадите дори прераснала в раздяла. Разлъката не продължава дълго и влюбените успяват да намерят баланс, с днешна дата Сантра и Кристиян са родители на малко момиченце Елиза.

Прекрасната Гала и половинката й Стефан също имат разлика във възрастта в полза на хубавицата. Водещата е по-голяма от любимия си с 11 години. Блондинката и любимият й са заедно от 16 години и преминаха през доста изпитания. Когато започнаха отношенията си, той все още бе женен за друга жена. И Стефан, и Гала имат дъщери от предишните си връзки, но така и не създадоха наследник заедно. „Гала е жената, която ме промени към по-добро. Преди живеех бурно, след нея се надявам никога да не разбера какво е!”, споделял е неведнъж Николов.

Със сериозна разлика във възрастта е и една от най-актуалните светски двойки у нас. Футболистът на ЦСКА Георги Йомов и певицата Ария имат връзка повече от година. Официално пoлузaщитникът нa „чeрвeнитe“ и крacивaтa му пoлoвинкa oбявихa връзкaтa cи през миналата година двa дни cлeд Cвeти Вaлeнтин, кaтo пуcнaхa eднaкви cнимки в прoфилитe cи в Инcтaгрaм. Футболистът е на 24 години, а певицата е с цели 10 години по-голяма от него. Разликата в годините е почти незабележима при двамата и те са спрягани за една от най-красивите популярни двойки у нас.  

Една от най-одумваните двойки е тази на Жени Калканджиева и Тачо. Мис България е с цели 10 години по-голяма от любимия си. Връзката им е бурна, свързана с много раздели, но запознати казват, че причина за това е не разликата във възрастта, а по-скоро характерите им. Двамата сключиха брак през 2007, а след две години Жени роди и наследник на младия си съпруг. 

Софи люби сина си 

Ромският славей Софи Маринова също си пада по агнешко. Популярна стана връзката й с доведения й син Дачо. След като се раздели със законната си половинка и баща на единственото й дете – Петър, Софи завърза връзка с 10 години по-младия от нея Данаил Игнатов. Актуалната половинка на певицата Гринго също е по-малък от нея с цели 10 лета. 

Деси Слава и Мария Илиева все налитат на агнешко

Деси Слава намери утеха след раздялата си с ММА боеца Светлозар Славов в прегръдките на боксьора Благой Найденов. Връзката на Деси със Зарко продължава няколко години и е изключително емоционална, споделят запознати. Спортистът е с 10 години по-млад от любимата си, след раздялата си с него певицата започва любовен роман с друг спортист - този път става дума за боксьора Благой Найденов, който е с цели 17 години по-малък от половинката си. Двамата имат дете, а отношенията им продължиха няколко години. Зложелатели няколко пъти ги разделяха, но краят в отношенията им настъпи едва преди няколко месеца. 

Само по млади лъвчета си пада и колежката й Мария Илиева. Бащата на последното й дете и актуална половинка - Александър Междуречки, е само със 7 години по-млад от изпълнителката, но преди това звездната дама имаше няколко връзки с много по-млади от нея момчета. Припомняме и за отношенията й с близо 20 години по-младия Атанас Колев. Името на 44-годишната певица беше спрягано и с това на Иво Аръков, който е с 11 години по-млад от нея. Бащата на първородния й син Александър също е по-млад с 13 г. от нея. 


Камелия и Цветин с най-дълга връзка

Kaмeлия и Цвeтин ce oĸaзaxa c нaй-дългaтa вpъзĸa в пoп-фoлĸa, въпреки че той е с цели 8 години по-млад от певицата. Двамата са зaeднo повече от 20 гoдини, макар и бeз бpaĸ. Paзбиpa ce, във вpъзĸaтa им e имaлo cпaдoвe, нo влюбeнитe ca ocъзнaли, чe нe мoгaт дa живeят eдин бeз дpyг. Цвeтин e дo звeздaтa oщe ĸoгaтo тя не е извecтнa. „Има любов от пръв поглед. Видях го, харесах го и се влюбих“ - неведнъж е споделяла Камелия. 

3 Коментара

betoven

преди 2 години

toq kvo se izpynal taka na snimkata i gleda vse edno predstavlqva ne6to?

Коментирай

......па

преди 2 години

Това са мъже използвачи/златотърсачи/ и се състаряват преждевременно от тези токсични връзки.

Коментирай

питър

преди 2 години

минали са покрай мъжете...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.