Ивайла Бакалова: Не съм арестувана! (На Калотина е задържан само Весо Брадата, потвърди прокуратурата)

https://hotarena.net/laifstail/ivaila-bakalova-ne-sam-arestuvana HotArena.net
Ивайла Бакалова: Не съм арестувана! (На Калотина е задържан само Весо Брадата, потвърди прокуратурата)

„Не съм задържана!“, това сподели пред „България Днес“ Мис България 2001 Ивайла Бакалова, запитана във връзка с публикации, че е арестувана на граничния пункт Калотина.

Според неофициални  информации манекенката е била задържана във вторник вечерта заедно с приятеля си - ресторантьорът Веселин Денков –брадата на връщане от Италия. „Ако бях задържана, сега нямаше да говоря с вас\", заяви красавицата. Тя отказа да разкаже подробности за случилото си и дали има проблеми с правосъдието, но потвърди, че си е наела адвокати. По тяхна препоръка не може да споделя детайли.

В сряда миската беше с изключен телефон. Въпреки това новината за проблемите й бяха достигнали до близката й приятелка - подсъдимата бизнес дама Маринела Арабаджиева. В публикация в социалните мрежи тя пусна на снимка с Бакалова и цитат от Харуки  Мураками за смисъла на човешкото съществуване.  Манекенката беше чест гост в семейното имение на хотелиерите в Сен Тропе.

Катаклизмите за Ивайла Бакалова започват след поредната почивка. Според редица публикации тя и приятелят и са спрени на граничния пункт във връзка с разследване срещу престъпна група, за чиито тартор е сочен именно Брадата. Той е погнат за изнудване на брокерката Станка Марангозова, която бе разстреляна пред дома си.

След жалби от Марангозова на подсъдимата скамейка бяха изправени Денков и доведения син на бившата социална министърка Емилия Масларова - Иво. Делото за измамите се срина в съда и беше върнато за доразследване. Междувременно Масларов беше обвинен за поръчител на убийството на Марангозова. Според разкритията Веселин Денков сега е  подпукан затова, че оперирал с пари на обвиняемия хазартен бос Васил Божков и е отпускал заеми с тях. От прокуратурата отказват да издадат подробности, но става ясно, че наистина Брадата е задържан, а  прокуратурата иска постоянния му арест.

7 Коментара

nix

преди 3 години

ама как все с бандити движите бе мама му стара.

Коментирай

///

преди 3 години

Тя е вълкодав за прикритие...

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Ами като задържат клиента, правещите компания жени ги пускат, нормално.

Коментирай

Мари

преди 3 години

Колко проста трябва да си,за да имаш самочувствие за това,че си държанка на мутра?Тръгнала да обяснява как била брокер на луксозни имоти в Дубай...

Коментирай

$$$$$$$$ “BG miss”” отговаря $$$$$$

преди 3 години

Ние движим след пачките с евро.....притежателят е без значение , бизнеса му пък хич не ни интересува....важното е че ще пълним инстаграм със кълки от Миконос и така.....завиждате ми нали , хейтъри !

Коментирай

гоги

преди 3 години

целият и живот мина като държанка на мутри , но иначе вири глава и се изказва умно.

Коментирай

Dudf

преди 3 години

Ай таз рокля е от 90те

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.