Ивайла Бакалова слага рога на Весо Брадата с богат арабин?

https://hotarena.net/laifstail/ivaila-bakalova-slaga-roga-na-veso-bradata-s-bogat-arabin HotArena.net
Ивайла Бакалова слага рога на Весо Брадата с богат арабин?

Ивайла Бакалова изневерява на любовника си Веселин Денков, по-известен с прякора Весо Брадата с богат арабин, носи най-новата светска клюка, пише jilo.bg


Застаряващата миска забърсала богат арабски бизнесмен с когото мачка чаршафите при посещенията си в Дубай, а в последно време те стават все по-чести.


За Свети Валентин Ивайла също бе в Дубай, но без Весо, забелязаха столични клюкари. За екзотичното местенце тя отлетя в компанията на Роси Черногорова и бившият съпруг на Маги Сидерова – Борислав Желязков, известен като Боби Манекена. Бакалова е навила двойката да пътува с нея за параван и да оправдае поредния си полет до Дубай.


Не се знае от колко време Ивайла има връзка с арабина, но запознати твърдят, че миската е увлечена ако не по богаташа, то със сигурност по неговата банкова сметка.


Във времето, когато Ивайла живееше в Дубай, заработваше някакви пари като брокер на недвижими имоти, но откакто се прибра в България, разчита само на финансовата щедрост на Весо Брадата. А той, както е известно, е супер стиснат и цепи стотинката на две.


Когато Денков бе арестуван с обвинения, че е тартор на лихварска банда, Ивайла Бакалова не спря да реве пред медиите, че го обича и ще се бори за свободата му. Явно това са били само празни приказки. А престоят му в ареста й е дошъл супер добре, за да може в това време да се радва на богатия си любовник. 

Пред HotArena  Ивайла Бакалова категорично отрече, че има паралелна връзка и заяви, че дори в момента е в компанията на бизнесмена Веселин Денков.

4 Коментара

е

преди 2 години

Що за измишльотини.....и да захвърли просто така всичко за което се бори и чувства последните няколко години? На бас че същия който е писал горната статия за Славена Вътова и "бъдещия и развод" е същия, който е писал и тази. Булвално си личи стила на фантазиране на човек, който има задача да създава "бомбастични" истории с цел повече кликвания. Нищо общо с реалността.

Коментирай

мари

преди 2 години

Има ли някой ,на който да не му е ясно какво правят наши момичета в Дубай?Като този травестит Ивайла Бакалова-"брокер на недвижими имоти".Може би така му казват.

Коментирай

ха ха

преди 2 години

Те понеже богатите араби са се ''наредили'' на опашка за тази грозница. Не върви пред рускини и украинки.

Коментирай

......па

преди 2 години

Бори се,бори се но Весо Брадата така нито и направи дете, нито я заведе в гражданското.Ползва си я без сериозни ангажименти като всички преди него.Каквото е и предназначението на жени като нея.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.