Иван Булкин от „Сървайвър“ сгоден за гореща юристка

04 Май 2023, 10:14


Иван Булкин от „Сървайвър“ е сгоден за секси юристка. Моделът падна на едно коляно, преди да пусне острова, и предложи брак на любимата си от малкия екран, писа „България Днес“.

 

Тя се казва Антония и двамата са заедно от три години.

 

Мацката до Булкин наскоро е завършила право. Също като него Антония се изявява и като модел. В свободното си време красавицата, която е напълно естествена хубавица, води тренировки по танци. Благодарение на спорта и активните занимания тялото на любимата на сървайвъра е изваяно до съвършенство.

 

Булкин дълго време планирал предложението за брак, което отправил от Доминикана. Още от първия ден в шоуто той започна да изработва пръстена, който вади от джоба си

 

"Толкова чакан от мен момент! Правих този пръстен от първата седмица в "Сървайвър", с пирони, с ножове, всичко с което можех да дълбая през дървото. Чаках да дойде последният ми ден в шоуто, за да изпълня предназначението му. Това стана точно на 60-ия ден от живота ми на острова“.

 

За сюблимния момент Иван събира близки, приятели и семейство, за да гледат епизода, който той ще падне на колене. Нарочно не е казал, че точно в този ден той ще напусне шоуто.

 

Антония била безкрайно щастлива от изненадата и казала „Да“.

 

"И в този момент осъзнаваш, че това не е поредната изненада в понеделничната вечер, а може би най-хубавата вечер в живота ти“, споделя емоциите си красивата годеница на Булкин.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Славей
преди месец
0
ама той е гей... как ще е сгоден?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
джейк
преди месец
0
местя го
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди месец
0
Булкин не беше участник в Сървайвър а Блажков слугинаж.Даже загуби игра за да остане ментора му а той да си излезе от глупав,по-глупав.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени