Иван и Андрей правят нов кариерен форум в Русе

14 Ноември 2022, 15:00


Иван Христов и Андрей Арнаудов организират нов кариерен форум. Той ще със състои на 25 ноември в Русе и е напълно безплатен. Традиционно лекторите на Bulgaria wants you са топ мениджъри, популярни и успели българи, и хора, които са впечатлили със своите бизнес истории. Към момента като част от лекторския състав са обявени Антъни Христов – световно известен художествен директор и дизайнер на продукцията за награждаваното анимационно студио Pixar, както и актьорът Александър Сано и Юлияна Дончева.

“Щастлив съм, че само месец след голямото ни събитие в Мюнхен идваме в Русе. В Германия близо 1000 българи посетиха кариерните щандове и лекции. Надявам се в Русе хората да научат, че могат успешно да се развиват в България, вместо да емигрират, както от презентациите на гост-лекторите, така и от различните предложения за работа.“ - сподели тв продуцентът Андрей Арнаудов.

Юлияна Дончева също не крие, че емиграцията на младите хора е болезнен за нея проблем. Тя е майка на две деца и е на мнение, че те трябва да живеят и развиват в България, защото страната ни има нужда от амбицирани и образовани личности, които да я съставляват. 

„България има нужда от енергията, таланта и модерната визията за бъдещето на всеки един млад човек. Реализирайте мечтите си тук, защото вашият ентусиазъм ще промени живота на всички нас.“ – споделя Юлияна.

По време на форумът “Живот и кариера – защо в България” ще има и кариерен форум, на който български и международни компании ще запознаят гостите с конкретни работни предложения.

Събитието на 25 ноември е безплатно, но изисква предварителна регистрация на сайта на платформата bulgariawantsyou.com
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени