Иван и Андрей представят новия Алманах на Фермата

31 Октомври 2022, 17:00


Всички герои от осми сезон на шоуто се събират

Продуцентите на „Фермата“ Иван Христов и Андрей Арнаудов официално ще представят четвъртия Алманах от емблематичната поредица. Това ще се случи на 1 ноември в Сердика център, в компанията на всички герои от „Фермата“ 8. Именно там ще бъде изградена импровизирана арена на дуелите, победителите от която ще се сдобият с копия от книгата. На премиерата феновете на шоуто ще могат да се срещнат лично със своите любими участници и да получат снимка или автограф.

„Алманах - Природните богатства на България“ ще ви разкрие изобилието, с което природата е дарила нашата родина, от разнообразието на диворастящите гъби, през лечебните растения до уникалността на минералните извори и находища с лечебна кал. На страниците на тази книга читателят ще намери изчерпателни описания и на над 130 диворастящи гъби, над 70 лечебни растения и над 40 минерални извора, както и тяхното приложение при лечението на различни заболявания. Безценен подарък и идеално допълнение към семейната библиотека на всеки българин.

Книгата има енциклопедична стойност и е на издателство Booktrading. От утре (1 ноември) може да бъде открита в цялата търговска мрежа, както и онлайн на сайта на издателството.
 
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени