Иван Манчев и Ива Бека изкарват луди пари от общ бизнес

23 Август 2023, 09:07


Водещият на „Черешката на тортата" и „Кошмари в кухнята" шеф Иван Манчев и приятелката му - атрактивната Ива Бека, въртят общ бизнес със софтуер, които продават на общините, пише ,,Галерия".

 

Компанията им „Алфагис" се занимава с разработка, внедряване и поддържане на софтуерни продукти и решения, систематизиране на информация, изготвяне на анализи в областта на информационните технологии.

Те имат по 35 процента от фирмата, а останалите са на техен бизнес партньор софтуерист. Иван и Ива разработват компанията си от миналата година и вече имат 20 клиенти, сред които една от големите общини в страната — тази в Бургас. Манчев се води директор продажби, а Бека директор маркетинг. Освен това тя продължава да работи като брокер, като продава скъпарски имоти в една от най-известните компании за недвижими имоти, а Иван си движи ресторантите, има и автосервиз.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Профи
преди месец
-1
Пенкилери! Това само у нас и в САЩ го има - някой, който не разбира нищо да върти бизнес с него.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Христина
преди месец
-14
Ами браво на хората! Това да инвестираш, да движиш и развиваш бизнеси не е за всеки! Щом са толкова работни и предприемчиви-заслужават си парите
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени