Ивана е щастлива и без гадже

11 Юни 2023, 07:05


Ивана няма мъж до себе си в момента, но се чувства добре. „Така се свиква с тази тишина и това спокойствие”, признава певицата. Според нея успешните жени са сами, защото много мъже са с комплекси.

 

Звездата на фолка даде и пример. Преди време имала гадже – скромен човек, но във връзката си с нея неусетно се променил. Един ден се отнесъл надменно и грубо със сервитьор, без да има повод за това. Ивана се ядосала и след няколко дни се разделила с него. Тя изтъкна, че уважава и цени всеки, без значение на социалното му положение и професионалната му позиция. Затова не могла да приеме отношението на вече бившето си гадже. „Разбира се, това беше само повода. Но ми отвори очите какъв човек имам до себе си”, признава изпълнителката на „Шампанско и сълзи”.

Ивана не е имала мъж, който да е искал от нея да избира между музиката и любовта. И да е имало бегъл намек от някого, срязвала го с категоричност. „Моите раздели никога не са били заради музиката. Само с бащата на дъщеря ми в началото, но ние бяхме толкова млади, малки, глупави, че самите ние не знаехме какво искаме. Така че за тогава са ни простени грешките”, споделя Ивана.

Въпреки разочарованията, тя все още вярва в истинската любов. Това може да не е първата, а последната любов, изтъква тя. В този смисъл последната може да е първа, писа "Уикенд".

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени