Ивана се стопи с активен въглен

https://hotarena.net/az-jenata/ivana-se-stopi-s-aktiven-vaglen HotArena.net
Ивана се стопи с активен въглен

Ивана се втали до неузнаваемост със съвсем елементарна напитка, без зверски диети и глад, узна HotArena


Ивана се втали за нула време с помощта само на една напитка. Певицата от години се опитва да се справи с излишните килограми като за целта се подлага на какви ли не зверски диети и режими. Те обаче нямаха кой знае какъв резултат, а дори и да отслабваше, звездата бързо връщаше старите си килограми.

 

Самата тя неведнъж е изтъквала пред приятелки, че това я е водело до истинско отчаяние. Изпълнителката пробва диети, разделно хранене, консултира се дори с доктор Емилова и професор Мермерски. Техните съвети имаха ефект, но за да задържи постигнатото, Ивана се обърна към народната медицина.


И по-конкретно – към добре познатия, но често пренебрегван активен въглен. Малцина знаят, че той върши чудеса когато става въпрос за отслабване, като в същото време помага и за детоксикирането на организма.


Употребата му е изключително лесна. Трябва ви една таблетка активен въглен, която да разтворите в чаша с вода или някаква друга (полезна) напитка – чай, мляко, плодово смути. Не се смущавайте от тъмния, почти черен цвят, който ще придобие разтворът.


Въгленът няма нито мирис, нито вкус. А първите резултати от редовната употреба на тази напитка няма да закъснеят, категорична е Ивана. Важно е да имате предвид, че на ден не бива да приемате повече от една таблетка.


Ивана е толкова доволна от действието му, че не спира да го препоръчва на всичките си колежки, които не спират да я хвалят за огромната промяна във визията й. И разбира се, настояват да научат тайната, пише Ретро.

5 Коментара

абе,

преди 2 години

Стига драскали глупотсти да заблуждавате наивни люде.

Коментирай

11

преди 2 години

Дали някой остана да не е разбрал, че спорт е цаката за мн.неща...от килограми през концентрация и жизненост

Коментирай

Антония

преди 2 години

Активен въглен не трябва да се консумира ежедневно, това е изключително опасно. А Ивана да спре да се китосва на толкова пластове, ще придобие много по-приятен и свеж вид.

Коментирай

абе,

преди 2 години

Не може да спре да се китосва защото манталитета и е чалгарски.Така намазотена с мигли крила е в очакване някой будала да я заведе в ...близката квартална кръчма.

Коментирай

Dobrinka Станева

преди 2 години

Ивана отслабна със "Зоната" лично го каза в национален ефир.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.