Ивета Тошева: Дара ми пееше, докато я татуирах! Ето какво разказа за Венци Венц, Ани Хоанг и Луиза Григорова

3899
13 Август 2018, 12:19


„Дара ми пееше, докато я татуирах. Не показваше да я боли – напротив,  забавляваше се. Такива са популярните личности, които идват да се татуират до мен – приемат всичко като забавление и почивка“, разкрива Ивета Тошева, която рисува някои от най-популярните българи, узна HotArena.

 

Хубавицата с виетнамски произход прави рисунки по тялото повече от 7 години. Освен доказан професионалист тя е неизчерпаем източник на любопитни истории, които сподели пред „България Днес“.

 

Тя познава Венци Венци още отпреди той да стане известен. Бил доста екстравагантен и смел, тъй като поискал тя да му направи розичка до веждата. Последно в студиото й са ходили Ани Хоанг и Люси Иларионов. Двамата са решили да си правят цели ръкави на едната ръка.

 

Една от най-впечатляващите татуировки, които е правила, е на актрисата Луиза Григорова. Тя избира да си нарисува т.нар. matching tattoo, характерни за двойки. Те започват от тялото на единия и завършват върху тялото на другия.

 

Луиза избра да си направи символа „Ин и Ян“ (противоположности, които са част от едно цяло)“, разказа Ивета и поясни, че рисунката започвала от ръката на Мартин Макариев и е завършвала върху нейната.

 

Татуистката обясни, че известните й клиенти са много търпеливи и не проявяват излишни претенции.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени