Иво Танев е против деца в ресторантите!

10 Август 2023, 08:04


Преди часове певецът и шоумен Иво Танев излезе със становище във Facebook профила си, че напълно подкрепя решение на собственик на заведение за хранене в Пловдив да се ограничи достъпът на малки деца на такива места.

 

"Някои клиенти искат да си пият виното, а аз да тичам след детето и", е казал шефът от Града на тепетата. Господинът е визирал иначе доволните родители на малко дете, които си поръчали вечеря и след това "са оставили хлапето на произвола на съдбата", според него. Защото: "В заведението имаме папагал. Детето отиваше и закачаше папагала, тичаше из масите".

 

"Напълно е прав собственикът на това заведение . Може би трябва да се замисли дали да не ограничи достъпа на клиенти с малки деца, за да се, избегнат такива ситуации, които повече се срещат“, пише Иво Танев. И допълва, че е виждал места надпис, възпиращ посетители с деца дори под 10 години.

 

„И ако някой смята това за дискриминация, сериозно се е объркал", пиша още Танев.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ако ще важи за едни да важи и за други
преди месец
-2
Аз пък искам като пускат дивачета в заведенията да пускат и кучета. Кучетата си стоят кротко до собственика и нито се гонят, нито блъскат хората, нито правят каквото и да е, което да дразни и да е шумно. Това ограничение за кучета пак само у нас го има щото сме от третия свят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Амин
преди месец
-2
Айй дано.. Ненавиждам когато родителите остават децата си на самотек из целия ресторант.Гонят се,викат,бият и така на татък.Позволяват си да влизат под масите на хората да се блъскат,отварят и затварят врати много е неприятно.Аз работя като сервитьор във Хепи,ами няма такова нахалство влизат дори във кухнята при персонала ужасс.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Да
преди месец
-3
И аз така мисля. Писнало ми е от разни Маугли-та, зарязани на самотек от родителите да вършеят, да се премятат, пълзят, крещят и да ми приказват, докато си пия чашата с питие, която за мен е почивката в тежката работна седмица. Да си родител не е лесно, не е за всеки и който го приеме да си поема отговорностите, ако обича. Или да си наеме бавачка за 2 часа когато иска да излезе, или да си мародерства родителите. Не е мой проблем и да не ми насажда своята ситуация в моето време за почивка. Аз не насаждам никому нищо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени