Измама! Използваха Миглена Ангелова в реклама на отслабващи продукти без тя да знае! (Ето всъщност как поддържа фигурата си)

4100
10 Април 2018, 14:00


Миглена Ангелова се превърна в център на коментарите, но този път без да е направила абсолютно нищо. Последните две седмици насам мрежата прелива от рекламни предложения за продукти за отслабване, които тв водещата уж лично и грижливо препоръчва, научи HotArena.

 

Но като много други родни практики и тази се оказа обвита в тотална измама.. Няколко сайта упорито лансират думи, които Дамата в червено никога не е изричала. А за въпросните продукти дори не е и чувала преди. Да не говорим, че не би ги и ползвала. Но в крайна сметка същите тези артикули се продават с нейното име, писа „Шоу“.

 

Публикували са и доста неактуални фотоси на Ангелова, което допълнително подсказва, че има нещо гнило в нещата. Върхът на наглостта поставя интервю, което уж водещата е дала за въпросния продукт, а всъщност това също никога не се е случвало. Там се разказва, или по-точно лъже, как с помощта на вълшебен чай е успяла да се пребори с излишни килограми и бързо е изгорила ненужните мазнини.

 

Истината е, че Миглена поддържа стройна своята фигура благодарение на системни и упорити тренировки в домашни условия. И във „ВИП Брадър“ показа, че е постоянна в правенето на аеробика и йога. Ангелова не посещава фитнес зала, нито пък има инструктор. Изградила си е собствена система, която задължително включва много ходене пеша.


Актуална мода от WomanShop! Ето от къде пазаруват популярните жени в БългарияКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени