Изненада: Ани Цолова е пред фалит, пак сменя професията

https://hotarena.net/laifstail/iznenada-ani-colova-e-pred-falit-pak-smenia-profesiiata HotArena.net
Изненада: Ани Цолова е пред фалит, пак сменя професията
Бизнесът на Ани Цолова е пред фалит покрай пандемията, писа „Уикенд”. Бившата тв звезда е толкова сериозно закъсала за клиенти във фирмата, която отвори преди малко повече от 3 години, че е решила да се насочи към нова професия. Тя е започнала да озвучава аудио книги.

Наскоро фирмата, в която Ани е сключила договор за озвучаване на книги, пусна реклама с лицето на бившата партньорка на Виктор Николаев в „Здравей, България”. Във видеото тя прочита няколко реда от книгата, приканвайки хората да си купят целия запис. Бившата тв звезда се справя доста добре с озвучаването. Не може да се каже, че е на нивото на еталона в тази професия в страната ни – актрисата Гергана Стоянова, но с още малко репетиции може и да я достигне. Още като журналистка Цолова е получавала награди за правоговор и отлична дикция. Сега отново залага на това свое качество в опит да свърже двата края.

Бизнесът на звездата от доста време буксува. В края на 2018 г. водещата създаде фирма, в която да обучава хората как да се държат пред камера, как да дават интервюта и как да правят успешни презентации. В портфолиото й мога да се видят имената на много големи компании, които обаче поне от около година не са търсили услугите на новата бизнесдама. От месеци тя не провежда обучения, твърдят запознати. Заради кризата около пандемията последното, което фирмите правят, е да обучават кадрите си как да дават интервюта и да правят презентации. Това са първите разходи, които са орязани от бюджетите им още на старта на пандемията през март миналата година. Оттогава досега Ани Цолова трудно се справяла с парите. В опит да напомни за себе си тя даде преди няколко месеца голямо тв интервю, но това не й е помогнало да закрепи положението.

В крайна сметка Цолова се разровила за допълнителни ангажименти. Един от тях е четенето на аудио книги, което напоследък е много популярно сред звездите. До момента са го правили единствено актьори, а водещата е първата дама извън тази професия, която застава пред микрофона, за да запише цял роман. 
 
 

5 Коментара

абе,

преди 2 години

Каква "звезда" е Ани Цолова и защо трябва да ни интересува?

Коментирай

?? До "Абе"

преди 2 години

Да логично е да не ни интересува. Не е "звезда" буквално,но на фона на "плеада" наши " ВИП " "звезди"и "комети"/ да не ги изреждам,че ще ги рекламирам/ Анна Цолова може да се каже,че "блести". Клюката не е за нас ,а за "душичките",които доволно щастливи,ще потъркат копита злорадствайки радостно ,че тя може да "фалира".

Коментирай

ами,

преди 2 години

Много бизнеси фалират,хората започват други,тя не е изключение само защото е била у телевизорО.

Коментирай

555

преди 2 години

Полата й е потрес.

Коментирай

Бай хой

преди 2 години

А когато лапаше парички ....да прави имидж на политиците.....по нова телевизия??????

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.